Ne izlesem derdine son! En popüler 7 yabancı dizi!

Türkiye'de en çok izlenen 7 yabancı diziyi sizler için derledik.

Merve Mutlu
27 Nisan 2020 - 13:07
Gündem

Rating ölçümleri ile belirlenen en çok izlenen dizileri sizler için derledik. IMDb Top 250 içinde olan diziler arasında en popüler diziler bu listede. 

Mr. Robot

20-04/27/mr-robot.png

Bir siber güvenlik şirketinde sıradan bir programcı olarak çalışan Elliot'ın, gece olduğunda siber intikam peşinde koşan bir hacker olmasını ve bu asosyal görünen gencin gizemli bir hack grubunun lideri ile kesişmesini konu alıyor. 

Mr. Bean

20-04/27/mr-bean.jpg

Rowan Atkinson'un canlandırdığı eski bir televizyon dizisi olan Mr. Bean, toplam 15 bölümden oluşuyor. Dizinin haricinde de 7 skeç ve 2 de filmi bulunuyor. Yetişkin adam bedeninde yer alan çocuk olan Mr. Bean'in hikayesini anlatıyor. 

Narcos

20-04/27/narcos.jpg

Kolobiyalı ünlü uyuşturucu kaçakcısı Pablo Escobar'ı yakalamak için Birleşik Devletler tarafından Kolombiya'ya yollanan Uyuşturucu İle Mücadele Dairesi’nde çalışan Meksikalı ajan Javier Pena'nın mücadelesini anlatan ve gerçek bir hikayeden uyarlanan Narcos dizisi de en popüler diziler arasındaki yerini alıyor. 

Dexter

20-04/27/dexter.jpg

Miami Metro Polis Departmanı'nda kan sıçrama analizcisi olarak çalışan ama aynı zamanda da bir seri katil olan Dexter Morgan'ın hikayesini anlatan Dexter dizisi, Miami'de geçen başarılı bir suç dizisidir. 

Rick and Morty

20-04/27/ricl.jpg

Çılgın bir bilim insanı olan Profesör Rick ile Morty adındaki torununun boyutlar arasındaki tuhaf ve tehlikeli bir o kadar da samimi maceralarını anlatan Rick and Morty dizisi de en popüler diziler arasındaki yerini aldı. 

Vikings

20-04/27/vikings.jpg

Efsaneye göre savaş ve savaşçıların tanrısı Odin'in soyundan gelen Viking kralinin ve ailesinin hikayesini ekranlara taşıyan Vikings dizisi birçok başarılı oyuncuyu bir araya getiren ve çok izlenen dizilerden biri olmayı başardı. 

Supernatural

20-04/27/supernatural.jpg

Dean ve Sam adlı kardeşlerin, herkesin normalde var olduğuna inanmadığı şeytan, ruh, vampir gibi birçok varlığın peşinde avcılık yaptıkları ve bu avcılık sırasında yaşadıkları maceraları anlatan dizisi Supernatural, doğal olmayan ama insanı içine çeken kurgusu ile iki kardeşin bu akıl almaz hikayesini anlatıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin