Aşk 101 oyuncuları sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı!

Yeni başlayan Aşk 101 dizisinin oyuncuları sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı.

Merve Mutlu
27 Nisan 2020 - 11:12
Gündem

Kadrosunda: Kubilay Aka (Kerem), Mert Yazıcıoğlu (Sinan), Alina Boz (Eda), Selahattin Paşalı (Osman), İpek Filiz Yazıcı (Işık), Pınar Deniz (Burcu) ve Kaan Urgancıoğlu’nun (Kemal) yer aldığı Aşk 101 dizisi Netflix'teki yerini aldı. 

20-04/27/kubikay-aka.png

Karantina günlerinde doğum günü geçirmek nasıldı sorusu sorulan Kubikay Aka, "Ben normal hayatta de doğum günlerine çok önem vermeyen biriyim.Bu yüzden beni çok etkilemedi ama farklı olsaydı durum etkilerdi diye düşünüyorum." yanıtını verdi.  

İpek Filiz Yazıcı'ya sorulan "Sette oynamakya zorlandığın bir sahne oldu mu?" sorusuna da Yazıcı, Bir su altı sahnemiz vardı bizim Mert'le inanılmaz zorlandım diyebilirim. Yani o ortamı şu an ne kadar sizlere anlatabilirim bilmiyorum. Ama 5 metrelik havuzda, başta girdiğimizde su sıcak olsa da bi 3 4  saatin sonunda su sıcaklığı da bir süre sonra azalmaya başladı ve bir süre sonra üşümeye başladık. Belimizde 5 kilodan başlayan ağırlıklar vardı. Zorlayıcı bir sahne oldu benim için. Ama güzel bir sonuç çıkmış sanırım." yanıtını verdi. 

20-04/27/alina.png

Alina Boz'a sorulan "Netflix sayesinde dünyaya açılıyorsunuz.Bu çok heyecanlı olmalı. İnternet dizisinde oynamak televizyonda oynamaktan farklı bir heyecan veriyor mu? Avantajları var mı? sorusunun yanıtı ise şöyle oldu: Yaklaşık olarak 190 ülkede yayınlanacak olan bir Netflix projemiz var. Çok da farkına varmadım. 190 ülkede yayınlanacak diye üzerimde çok büyük bir baskı yaratmadı Allah'tan çekimler sırasında. Ama özellikle şu PR günlerinde bunun daha çok farkına varıyorum. Tabii ki televizyon dizisinde oynamaktan daha farklı hem süre açısından olsun hem dikkat edilen şeyler açısından olsun. Birazcık daha güvenli bir alandaymışsınız gibi hissediyorsunuz. Onlar zaten her şeyi sizden çok düşünüyor. Güzel bir duygu.   

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin