La Casa De Papel dizisinin yaratıcısından yeni dizi: White Lines

Dünyayı kasıp kavuran La Casa De Papel dizisinin yaratıcıları yeni bir dizi ile dönüyor.

Merve Mutlu
27 Nisan 2020 - 13:57
Gündem

İspanyol yapımı olan ve tüm dünyada büyük bir ilgi ile izlenen La Casa De Papel dizisi, Türkiye'de de oldukça yoğun ilgi gördü. Büyük çapta bir soygunun dahiyane bir planla ele alındığı dizinin yaratıcısı olan Alex Pina'dan izleyicilere bir de yeni dizi haberi geldi. Müjdelenen yeni dizi White Lines'ın da fragmanı ve afişi görücüye çıktı. 

White Lines dizisinde kimler rol alıyor?

20-04/27/white.png

Laura Haddock, Marta Milans, Juan Diego Botto, Nuno Lopes, Daniel Mays, Laurence Fox ve Angela Griffin gibi oyuncularWhite Lines dizisinin oyuncu kadrosunda yerini alan başlıca isimler olarak yerlerini aldılar. 

White Lines dizisinin konusu nedir?

20-04/27/white-lines-dizisi.png

Manchester’lı muhteşem ve çok sevilen bir Dj, gizemli bir şekilde İbiza'da kaybolur. Tam 20 sene sonra cesedinin ortaya çıkması ile de kız kardeşi onun ölümünün ardındaki sır perdesini ortaya çıkarmak için İspanyol adasına geri döner. Kardeşinin peşinden çıktığı bu yolda da heyecan verici ve yalanlarla dolu bir hayata yolculuğa çıkaracak olan gece kulüpleri ile dolu yeni dünyada kendi karanlık tarafı ile yüzleşecek. 

White Lines ne zaman başlayacak?

20-04/27/sorust.png

Netflix'te izleyici ile buluşacak olan White Lines dizisinin çekimleri Haziran ayında başladı ve Ekim ayında sona erdi. İbiza ve Mayorka adalarında çekilen dizinin ilk sezonu 60'ar dakikalık 10 bölümden oluşacak ve 15 Mayıs'ta izleyici ile buluşacak. 

White Lines dizisinin fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin