Keremcem'in Ali ve Sevda dizisine Ahmet Mekin katıldı!

Oyuncu Ahmet Mekin Ali ve Sevda dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Merve Mutlu
30 Nisan 2019 - 17:36
Yeni Bölüm

Başrollerini Keremcem ve Özgü Kaya'nın paylaşacağı, Baba Film imzası ile atv ekranları için hazırlanan Ali ve Sevda dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

19-04/30/ahmet-mekin.png

Oyuncu Ahmet Mekin Ali ve Sevda dizisinde!

Türk sinemasının değerli isimlerinden Ahmet Mekin, Baba Film imzası taşıyacak olan dizi ile el sıkıştı. Hakan Altıner, Zeynep Elçin, Burak Serdar Şanal ve Engin Hepileri gibi isimleri buluşturan dizi projesinde değerli oyuncu Ahmet Mekin, görme engelli Tuğrul baba karakterine hayat verecek.

Ahmet Mekin kimdir?

19-04/30/ahmet-mekin-kimdir.jpg

1932 yılında İstanbul’da dünyaya gelen usta oyuncu Ahmet Mekin iş hayatına manifaturacı olarak adım atmış bir dönem güreş sporu ile ilgilenmiştir.

1957 yılında Mahşere Kadar isimli sinema filmi ile sinema dünyasına adım atan Ahmet Mekin Al Yazmalım ve Selvi Boylum, Çiçek Abbas, Vurun Kahpeye, Ezo Gelin gibi Türk sinema tarihinin en iyi filmlerinde rol almıştır.

Son olarak Arkadaşlar İyidir adlı yapımda rol alan oyuncu, Ali ve Sevda dizisinde Tuğrul baba karakterini canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin