Pretty Little Liars: The Perfectionists 1. sezon 7. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Pretty Little Liars'ın spinoff'u Pretty Little Liars: The Perfectionists'in 1. sezon 7. bölümünde neler olacak? Yeni bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

Pretty Little Liars'ın yeni uzantısı dizisi "Pretty Little Liars: The Perfectionists" geride bıraktığımız hafta sezonun altıncı bölümü "Lost and Found" ile izleyici karşısına çıktı.

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Caitlin hastanedeyken Dylan ve Ava tehlikeli bir göreve çıkarlar. Alison'ın, Taylor'ı araştırma işine Mona'yı dahil etmesi sonrasında Mona şaşırtıcı bir keşif gerçekleştirir. Taylor için beklenen buluşma gerçekleşir. Bu arada Ava kampüsteki defileye hazırlanırken, geçmişiyle beklenmedik bir bağlantısı olan okul arkadaşı Zach ile temasa geçer.

19-04/30/pll-the-perfectionists-1x07-foto1.jpg

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 6. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Kyle Bown'un senaryosunu kaleme alıp, Shiri Appleby'ın yönettiği sezonun altıncı bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.24 milyon izleyici rakamlarını elde ederken etkisiz reytinglerini sürdürdü.

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Pretty Little Liars: The Perfectionists; Arlene Sanford'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 7. bölümü "Dead Week" ile 01 Mayıs 2019 Çarşamba akşamı Freeform ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-04/30/pll-the-perfectionists-1x07-foto4-1556634261.jpg

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS 1. SEZON 7. BÖLÜM KONUSU

Dana Booker (Klea Scott) kahramanlarımızı her zamankine göre daha yakından izliyor, sadece o mu?

Beacon Heights Universitesi'nde final döneminin bir önceki haftasına gelindiğinde; Caitlin (Sydney Park) akademik hayatını düzene sokmaya, Jeremy (Graeme Thomas King) ile olan ilişkisini geliştirmeye çalışmaktadır.

Ava (Sofia Carson), bir ev ödevi için Zach (Garrett Wareing) ile istemsiz bir şekilde takım olup birlikte çalışırken; Dylan'ın (Eli Brown) sinir zedelenmesi önemli bir müzik projesini etkiler.

Mona (Janel Parrish) kendisine ulaşan gizemli mesajın kim tarafından bırakıldığını araştırırken; Alison (Sasha Pieterse) ise Taylor (Hayley Erin) konusunda ilerleme kaydetmeye devam eder.

PRETTY LITTLE LIARS: THE PERFECTIONISTS YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-04/30/pll-the-perfectionists-1x07-foto2.jpg

19-04/30/pll-the-perfectionists-1x07-foto3.jpg

19-04/30/pll-the-perfectionists-1x07-foto5.jpg

19-04/30/pll-the-perfectionists-1x07-foto6.jpg

"Pretty Little Liars: The Perfectionists" 1. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin