Keşke Hiç Büyümeseydik ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu!

Show Tv ekranlarının merakla beklenen yeni dizisinin yayın tarihi belli oldu! Keşke Hiç Büyümeseydik ne zaman başlıyor?

Nurşah
31 Ağustos 2018 - 12:56
Yeni Bölüm

Show Tv ekranlarının yeni sezon için yayına hazırladığı Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin yayın tarihi belli oldu! Merakla beklenen dizi ne zaman başlayacak? Konusu ve merak edilenler haberimizde!

 18-08/31/keske-hic-buyumeseydik-ne-zaman.jpg

Keşke Hiç Büyümeseydik ne zaman başlıyor?

Oldukça başarılı ve sevilen oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkat çeken Show Tv ekranlarının yeni dizisinin yayın tarihi belli oldu! Etkileyici konusu ile 30 senelik bir zaman dilimini anlatacak olan Keşke Hiç Büyümeseydik 9 Eylül Pazar akşamı Show Tv ekranlarında izleyici karşısındaki ilk sınavını verecek!

18-08/31/keske-hic-buyumeseydik-ne-zaman-konusu.jpg

Keşke Hiç Büyümeseydik konusu

İnsan sevdiklerini kaybedince ertelediği zamanlar değerli olur. Ama şimdi çok geçtir. Küçükken birbirlerini nedensiz seven kardeşler, büyüdükçe küçük nedenlerle birbirlerine nasıl düşerler? Hulusi (Ege Aydan) hayatının son günlerini kendi evinde yalnız ve tek başına geçirmiştir. Hulusi yaşarken yapamadığını öldükten sonra başarabilecek midir? Miras olarak bıraktığı bu eski ev bir mülk gibi paylaşılacak mı yoksa bu aileyi tekrar bir arada mı tutacaktır?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin