Yüreğin Kadar bitti mi? Kanal D'nin yeni yarışma programında şok karar!

Kanal D ekranlarının ilgi çekici yeni yarışma programı Yüreğin Kadar'dan şok eden final kararı!'

Nurşah
31 Ağustos 2018 - 11:53
Gündem

Geçtiğimiz salı akşamı ilk bölümü ile ekrana gelen ve 8 Türk 8 de dünya çapında kick boks sporcusunun yarıştığı Yüreğin Kadar programından erken final kararı izleyenlerini şok etti!

18-08/31/yuregin-kadar-final.jpg

Yüreğin Kadar veda etti!

Yayınlanan birinci bölümü ile reytinglerde istenen başarıyı sağlayamayan ve 31. sıraya yerleşen programın final kararını yarışmacılardan Mükremin Güler sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

Bazı nedenlerden dolayı organizasyon bitmiştir. Şimdi soracaksın niye, neden falan... Kanal D olarak yayını kesmek zorunda kaldılar. Hayırlısı böyleymiş yapacak bir şey yok. Önümüzdeki maölara odaklanacağız. Bir kapıyı kapatan Rabbim bir kapıyı açar. Ben yolumdan inancımdan şaşmadan yine aynı hırsla antrenmanlarıma devam edip önümde olan profesyonel maçlara hazırlık yapacağım. Herkesten özür dilerim, hakkınızı helal edin. Birçok arkadaş kazandım ama... Hepinizden Allah razı olsun. Takipte kalın. Hiçbir şey bitmedi. Her şey yeni başlıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin