The Good Doctor 2. sezon fragmanı yayınlandı! House M.D.'nin yıldızı da kadroda!

ABC'nin çok izlenen dizisi The Good Doctor'ın 2. sezonu için ilk fragman yayınlandı. The Good Doctor 2. sezon ne zaman başlayacak?

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2018 - 11:34
Kültür Sanat

Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen yeni dizisi, ABC kanalının son 13 yıldaki en çok izlenen yeni dizisi gibi unvanları elinde bulunduran "The Good Doctor"ın 2. sezonu yaklaşırken yeni sezon için ilk fragman izleyiciyle buluştu.

THE GOOD DOCTOR 2. SEZON GELİYOR!

Bates Motel dizisindeki performansıyla göz dolduran Freddie Highmore'un başrolünde yer aldığı The Good Doctor'ın 2. sezonu için paylaşılan 1:30 dakika süreli yeni fragmanda House M.D.'den tanıdığımız Lisa Edelstein'in canlandırdığı yeni karakter Dr. Blaize karakteriyle de tanışmış oluyoruz.

18-08/31/the-good-doctor-abc.jpg

Edelstein, The Good Doctor'ın yaratıcı/yürütücü yapımcısı David Shore ile kanalın bir başka popüler medikal dizisi House M.D.'nin ardından yedi yıl sonra aynı çatı altında tekrar buluşmuş oluyor.

Sony Pictures TV ve ABC Studios yapımcılığındaki dizide Edelstein'ı onkoloji uzmanı Dr. Blaize karakteriyle göreceğiz.

Efsane dizi House M.D.'nin yaratıcısı David Shore ve Hawaii Five-O yıldızlarından Daniel Dae Kim ikilisinin elinden çıkan The Good Doctor'ın hikayesi; prestijli bir hastane olan St. Bonaventure'un pediatrik cerrahi biriminde göreve başlayan otizm ve savant sendromlu genç cerrah Dr. Shaun Murphy'i (Highmore) merkezine alıyor.

18-08/31/the-good-doctor-medikal-dizi.jpg

Fiona Gubelmann (Dr. Morgan Reznick), Will Yun Lee (Dr. Alex Park), Christina Chang (Dr. Audrey Lim) ve Paige Spara (Lea) ikinci sezon için kadrolu oyuncu statüsüne yükselen isimler olurlarken; Chuku Modu (Dr. Jared Kalu) ise yeni sezonda yer almayacak.

THE GOOD DOCTOR 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Good Doctor'ın yeni sezonu 24 Eylül Pazartesi akşamı ABC ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

"The Good Doctor" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin