Kevin Bacon'lı City on a Hill dizisi yazın başlıyor! Oyuncu kadrosu, konusu ve fragmanı

Showtime'ın oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yeni dizisi City on a Hill yaz döneminde izleyiciyle buluşmaya başlayacak. Kadroya son katılan isimler, dizinin konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu hakkında bilgiler...

Başrollerdeki Kevin Bacon (The Following) ve Aldis Hodge (Undergorund) isimleriyle beklenti yaratan Showtime'ın yeni dizisi "City on a Hill"in yaz dönemindeki prömiyeri öncesi oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

CITY ON A HILL OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENDİ

Ben Affleck, Matt Damon ve Jennifer Todd'ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosuna tekrar eden rollerle James Remar (Dexter, Gotham, Black Lightning, The Path) ve Gloria Reuben (ER, Blindspot, Cloak & Dagger) ikilisi katıldı.

19-02/27/city-on-a-hill-dizisi-1551216928.jpg

Michael C. Hall'lı Dexter'da sekiz sezon boyunca üvey baba Harry Morgan'a hayat veren Remar dizide ufak çapta bir bahisçi olan, Frankie (Tucker) ve Jimmy'nin (O'Brien) babası Richy Ryan'ı canlandıracak.

Reuben ise Siobhan'ın (Banks), 60'ların radikallerinden biri olan annesi Eloise Hastings karakterine hayat verecek.

19-02/27/james-remar-ve-gloria-reuben.jpg

"CITY ON A HILL" NASIL BİR DİZİ? KONUSU

Çıkış noktası Ben Affleck ve Chuck MacLean (Boston Strangler) ikilisinin orijinal fikrine dayanan; senaryosunu MacLean'in kaleme aldığı ve "Boston Mucizesi" olarak bilinen olayı çevreleyen gerçek hayat gelişmelerinin etrafında toplanacak dizinin hikayesi; her şey aniden değişmeye başlamadan önce yerel kolluk kuvvetlerince cesaretlendirilen şiddetli suçluların kol gezdiği; yolsuzluk ve ırkçılığın yaygın olduğu 1990'lı yılların başındaki Boston'da geçiyor.

Olaylar; Brooklyn'den gelen yeni fikirlerin yayılması için mücadele eden değişim yanlısı Afro-Amerikalı bir Bölge Savcısı Decourcy Ward (Hodge) ve doğru yoldan sapmasına rağmen kendisine hala saygı gösterilen tecrübeli bir FBI uzmanı Jackie Rohr'un (Bacon) görünüşte mümkün olmayan ittifakı üzerine şekilleniyor.

19-02/27/city-on-a-hill-dizisi-oyunculari-1551216945.jpg

Charlestown'da zırhlı araba soyguncusu bir ailenin davasını ele alan ikilinin verdikleri mücadele giderek büyüyecek ve Boston genelinde ceza yargılama sistemini baştan aşağı değiştirecek gelişmelerin önünü açacaktır.

OYUNCU KADROSUNDAKİ DİĞER İSİMLER

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle sıralanıyor: Jonathan Tucker, Mark O'Brien, Sarah Shahi, Jill Hennessy, Lauren E. Banks, Amanda Clayton, Kevin Chapman, Jere Shea, Kevin Dunn.

19-02/27/city-on-a-hill-dizisi-oyunculari-foto.jpg

McLean ile birlikte showrunner/yazar ekibinde yer alan Tom Fontana, Affleck, Matt Damon, Todd, yönetmen Michael Cuesta, James Mangold, Barry Levinson, Bacon ve Jorge Zamacona projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

CITY ON A HILL 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yapım süreci devam eden; 10 bölümden oluşan ilk sezon çekimleri New York ve Boston'da gerçekleştirilen City on a Hill, 16 Haziran 2019'da ekran macerasına başlayacak.

"City On A Hill" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin