Stumptown çizgi romanı dizi oluyor! Avengers yıldızı Cobie Smulders başrolde!

Greg Rucka'nın çizgi romanı Stumptown küçük ekrana uyarlanıyor! ABC'nin deneme bölümü anlaşmasına vardığı ve başrolüne Cobie Smulders'ın getirildiği Stumptown'ın konusu ne?

Avengers yıldızlarından Cobie Smulders çizgi roman uyarlaması "Stumptown" ile televizyona geri dönme hazırlığında!

SMULDERS "STUMPTOWN"IN BAŞROLÜNE GETİRİLDİ!

Yakın geçmişte Netflix'in Friends from College dizisinde rol alan aktris, ABC'nin deneme bölümü siparişini verdiği dizinin başrolüne getirildi.

Dokuz sezon boyunca boy gösterdiği How I Met Your Mother dizisiyle yakından tanıdığımız Smulders; Avengers, Avengers: Age of Ultron ve Avengers: Infinity War filmlerindeki rolleriyle de biliniyor.

19-02/26/cobie-smulders-stumptown.jpg

"STUMPTOWN" KONUSU

Jason Richman, Ruben Fleischer ve ABC Studios'un arkasında olduğu; Oni Press tarafından yayımlanan çizgi romanlardan ilham alınarak senaryosu Richman (Detroit 187, Mercy Street) tarafından kaleme alınan dizinin konusuna bakacak olursak;

Dizinin hikayesi; güçlü, kendinden emin, çok zeki eski bir ordu mensubu olan ve artık Portland-Oregon'da özel dedektiflik yapan Dex Parios'a (Smulders) odaklanıyor.

19-02/26/stumptown-cizgi-romani-1551214109.jpg

Bir zamanlar ordu bünyesinde istihbarat için deniz aşırı görev yapan, karmaşık bir geçmişe sahip olup sadece kendisine bel bağlamak zorunda olan Dex; Portland, Oregon'daki evine geri döndükten sonra sabit bir iş edinmekte zorlanmakta, kumar borçlarını yükseltmekte olsa da kendi sorunlarından çok diğer insanlarla ilgili karmaşık durumları çözmek için uğraşmaktadır.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Richman ile birlikte Fleischer, Dave Bernad, çizgi romanın yazarı Greg Rucka, Matthew Southworth ve Justin Greenwood projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

19-02/26/cobie-smulders-dizi-stumptown.jpg

Stumptown'ın deneme bölümünün çekimleri Portland ve Vancouver'da gerçekleştirilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin