Usta oyuncu Aytaç Arman hayatını kaybetti!

Televizyon ekranlarının usta ismi Aytaç Arman 69 yaşında hayata gözlerini yumdu...

Nurşah
26 Şubat 2019 - 17:49
Gündem

Televizyon ve sinema dünyasının usta ismi Aytaç Arman bir süredir kanser hastalığı ile mücadele ediyordu. 69 yaşındaki sevilen isim 2 Şubat tarihinden beri kanser tedavisi gördüğü İstanbul Maltepe'de bulunan Onkoloji Hastanesi'nde yaşamını yitirdi... Habertürk sitesinde yer alan habere göre usta isim için yarın saat 12.00'de Atlas Sineması'nda anma töreni düzenlenecek.

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Arman'ın ölüm haberini ise Sinema Oyuncuları Meslek Birliği sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçileri ile şu sözlerle paylaştı:

Kurucu üyelerimizden, değerli meslektaşımız Aytaç Arman’ı kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz...

19-02/26/aytac-arman-hayatini-kaybetti.jpg

Aytaç Arman kimdir?

1949 senesinde Adana'da dünyaya gelen oyuncu, Ankara Devlet Mimarlık ve Mühendislik Akademisi öğrencisi iken bir derginin açtığı yarışmda ikinci oldu ve sinema sektörüne giriş yaptı. Sinema oyunculuğunda yan rollerle dikkatleri çeken Aytaç Arman, bir süre sonra başrol teklifleri de almaya başladı. Rol aldığı festival filmleri ile de beğeni kazandı.

Yılmaz Güney'in Düşman adlı filminde canlandırdığı rolle de ilk ödülüne kavuşmuş oldu. Günümüze dek pek çok sinema ve dizi projesinde rol alan usta oyuncu 26 Şubat tarihinde hayata gözlerini yumdu...
19-02/26/aytac-arman-kimdir.jpg

Aytaç Arman dizileri

Kara Para Aşk
Maskeli Balo
Gurbet Kuşları
Kelebek Çıkmazı
Hacı
Candan Öte
Düşler ve Gerçekler
Perçem
Yeşilçam Denizi
Berivan
Öyle Bir Sevda Ki
Kıvılcım
Yılan Hikayesi
Yaban
Sahte Dünyalar
Kurtuluş
Kantodan Tangoya
Parmak Damgası
Sönmüş Ocak

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin