Nöbet Yiğit Alkan (Saygın Soysal) kimdir?

Nöbet dizisinde Yiğit Alkan karakteri ile izleyici karşısına çıkan Saygın Soysal kimdir? Hakkında merak edilenler...

Nurşah
26 Şubat 2019 - 17:09
Yeni Bölüm

Necati Şaşmaz'ın büyük bir merakla beklenen dizisinin oyuncuları da oldukça merak ediliyor. Nöbet Yiğit Alkan karakterini canlandıran oyuncu Saygın Soysal kimdir?

19-03/01/nobet-yigit-alkan.jpg

Nöbet Yiğit kimdir?

Nöbet dizisinde Yiğit Alkan, aksiyon dolu sahneleri ile izleyicilerin dikkatini çekecek. Askeri teması konusu ile dikkatleri üzerine çekecek olan dizide Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yiğit Alkan karakteri Saygın Soysal tarafından canlandırılacak. Yiğit'in kaya tırmanışı yaptığı sahneler için ise başarılı oyuncu uzun süren bir eğitimden geçmiş..

19-03/01/saygin-soysal-nobet.jpg 

Saygın Soysal kimdir?

21 Mayıs 1982 tarihinde Ankara'da ailesinin tek çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. An itibarıyla 37 yaşındadır... Liseyi Trabzon'da okumuş ardından Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun olmuştur... Başarılı oyuncu günümüze dek pek çok dizi ve sinema projesinde izledik...

19-03/01/saygin-soysal.jpg

Saygın Soysal dizileri

Nöbet
Hakan: Muhafız
Çukur
Payitaht Abdülhamid
46 Yok Olan
Kara Para Aşk
Muhteşem Yüzyıl
Al Yazmalım
Bu Kalp Seni Unutur mu
Hatırla Sevgili
Kırık Kanatlar
Güz Yangını

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin