Killing Eve 3. sezon 1. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Killing Eve geri dönüyor! Dizinin sezon açılışı bölümünde neler olacak? Killing Eve 3. sezon 1. bölüm konusu, fragmanı, oyuncuları, fotoğrafları...

Saplantı asla ölmez! Killing Eve geri dönüyor!

KILLING EVE 3. SEZON DETAYLARI

BBC America'nın ödüllü popüler dizisi "Killing Eve" 3. sezonuyla ekranlara geri dönüyor. İlk olarak 26 Nisan'da başlayacağı açıklanan yeni sezonun başlangıç tarihi yakın zamanda yapılan duyuruyla iki hafta erkene çekilmiş ve 12 Nisan 2020 olarak belirlenmişti.

Killing Eve'in yeni sezon oyuncu kadrosuna katılan yeni yüzler şöyle: Harriet Walter (Succession, The Crown), Danny Sapani (Harlots, The Crown), Gemma Whelan (Game of Thrones), Pedja Bjelac (Harry Potter), Camille Cottin (Call My Agent), Steve Pemberton (Inside No. 9), Raj Bajaj (A Christmas Prince: The Royal Wedding), Turlough Convery (Ready Player One), Evgenia Dodina (One Week and a Day)

Yeni sezonun baş yazar ve yürütücü yapımcılığını Laura Neal'in (Sex Education, Secret Diary of a Call Girl) üstlendiği yapımın 4. sezon onayının cepte olduğunu da hatırlatalım.

KILLING EVE 2. SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Görevi esnasında Eve'in işleri ters gitmeye başlar. Carolyn'ın İngiliz hükümeti için çalıştığını öğrenen Eve dizginlerini eline almak zorunda kalır. Villanelle ise nihai hedefi ile temas kurmak amacıyla çeşitli engellerin üstesinden gelmek için mücadele verir. Son olarak; Eve ve Villanelle arasında şok edici gelişmeler yaşanır.

KILLING EVE 3. SEZON 1. BÖLÜM NE ZAMAN?

Killing Eve; Suzanne Heathcote'un senaryosunu kaleme aldığı sezon açılışı bölümü "Slowly Slowly Catchy Monkey" ile 12 Nisan 2020 Pazar akşamı BBC America ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

KILLING EVE 3. SEZON 1. BÖLÜM KONUSU

Villanelle (Jodie Comer) tarafından vurulan Eve (Sandra Oh) hayatını yeniden inşa etmeye çalışır. Bu esnada Villanelle yaşamına devam etmektedir, eski bir düşman tarafından tehdit edilene kadar...

Carolyn'i (Fiona Shaw) işinde sabote etmeye çalışanlar vardır. Kenny (Sean Delaney) ise cinayet işlemek için suikastçıları kullanan gizli organizasyon The Twelve hakkındaki soruşturmasını bırakmak istemez ve daha fazla bilgi için araştırmaya devam eder.

KILLING EVE YENİ BÖLÜMDEN TANITIM KARELERİ

"Killing Eve" (BBC America) 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin