Kim's Convenience 5. sezonuyla final yapıyor! Dizi neden bitiyor?

Yapımcıları Kim's Convenience'in 5. sezon sonunda final yapacağını duyurdu. Detaylar...

Kim's Convenience dükkanı kapatıyor!

KIM'S CONVENIENCE FİNAL YAPIYOR!

Aynı isme sahip tiyatro oyunundan ekrana uyarlanan Kanada yapımı komedi dizisi "Kim's Convenience"in 5. sezonuyla birlikte final yapacağı duyuruldu.

Toronto'da yaşayan Güney Koreli bir aileyi hikayesinin merkezine alan yapımın 5. sezonu 19 Ocak 2021'de başlamıştı. Salı akşamları Kanada televizyonu CBC ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden dizinin 5. sezonu 13 bölümden oluşurken şimdiye kadar yedi bölüm geride kaldı.

21-03/09/kims-convenience.jpg

Kim's Convenience'in resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda final kararı ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"5. sezon prodiksiyonunun sonunda, iki ortak yaratıcımız başka projelere geçtiklerini doğruladılar. Onların projeden ayrılışlarını göz önüne aldığımızda, diziyi bu derece özel kılan aynı kalbe ve aynı kaliteye sahip bir başka sezon sunamayacağımız gibi zor bir sonuca vardık. Dünya genelindeki salgın nedeniyle yaşanan kısıtlamalara ve komplikasyonlara rağmen 5. sezon bugüne kadarki en iyi sezonumuz. Beş yıl boyunca dizinin yetenekli yazar ve oyuncu kadrosuyla çalışmak büyük bir ayrıcalık ve çok büyük bir zevkti. Diziye karşı gösterdikleri destek ve sevgi için tüm hayranlarımıza teşekkür ederiz."

Ins Choi ve Kevin White ortak yaratıcılığında hazırlanan yapım ilk etapta altı sezonluk bir dizi olarak planlanmıştı. Koreli-Kanadalı bir aileyi betimlemesiyle övgü toplayan dizi, dijital yayın platformları ile dünyanın pek çok ülkesindeki dizi severlere ulaşıyor.

21-03/09/simu-liu-twitter.jpg

KIM'S CONVENIENCE FİNAL TARİHİ

Paul Sun-Hyung Lee (Mr. Sang-il Kim), Jean Yoon (Mrs. Yong-mi Kim), Andrea Bang (Janet Kim), Simu Liu (Jung Kim), Andrew Phung (Arnold "Kimchee" Han), Nicole Power (Shannon Ross) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin final bölümü 13 Nisan 2021 tarihinde yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin