Kirli Sepeti 16. Bölüm Murat, Medine'ye aşkını ilan etti!

Fox'un iddialı senaryosuyla yayınlanan yeni dizisi Kirli Sepeti dizisi 16. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kirli Sepeti 16. bölümde neler yaşandı? Kirli Sepeti 17. bölümde neler olacak? Kirli Sepeti 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kirli Sepeti dizisinde kimler rol alıyor? Kirli Sepeti dizisinin konusu ne? Kirli Sepeti dizisi nerede çekiliyor? Kirli Sepeti dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
22 Ocak 2024 - 09:15
Kültür Sanat

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği, FOX’un ilgiyle izlenen dizisi  Kirli Sepeti 16. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

KİRLİ SEPETİ 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Songül, Hayriye ve Medine, Yavuz’un elinden kurtulsalar da Songül, pırlantaların yerini hatırlayana kadar zenginlik hayalleri rafa kalkar. Songül’ün hafıza kaybının asıl sebebi ortaya çıkınca herkesin gündemi Songül’ü yaşatmak olur.

Bir kapının kapandığı yerde kadınlara yeni bir pencere açan ise Yavuz olur ve hem Songül’ü hem de kendilerini kurtarabilmeleri için onlara iş teklifinde bulunur.

Songül, Hayriye ve Medine bu teklifi kabul edip hayatlarında ilk kez patron olmanın tadını mı çıkartacaklardır yoksa Songül kendi hayatı pahasına bile olsa Hayriye ve Medine’nin kendilerini ateşe atmalarına müsaade etmeyecek midir?

Kirli Sepeti 17. Bölümüyle 28 Ocak Pazar saat 20.00’de Fox’ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin