Kırmızı Kamyon dizisinden ilk fragman yayınlandı!

Yeni dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
23 Mart 2021 - 14:20
Gündem

Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Toprak Sağlam, Bülent Çolak, Tuğçe Karabayır ve Mehmed Mehmedof gibi sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren yeni dizi projesi Kırmızı Kamyon'un ilk fragmanı yayınlandı.

21-03/23/kamyon.png

Hayat kurtaran itfaiyecilerin mücadelelerini mesleklerine ve birbirlerine olan bağlarını anlatmaya hazırlanan proje, Osman Kaya'nın yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın kaleme alacağı Show TV projesi olarak yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor.

Kırmızı Kamyon dizisinden ilk fragman yayınlandı!

21-03/23/kirmizi-k.jpg

Kırmızı Kamyon, yayınlanan ilk tanıtımıyla heyecan yaratmıştı. İzleyicilere yoğun duygular yaşatacak dramatik yapısı ve heyecan yaratacak aksiyon dolu sahneleriyle adından söz ettirecek olan projenin ilk fragmanı büyük beğeni topladı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin