Merve Mutlu
23 Mart 2021 - 15:33
Gündem

BluTV'de yayınlanmak üzere hazırlanan, Levent Cantek'in yazdığı ve Çağan Irmak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Yeşilçam adlı dizinin hazırlıkları devam ederken, dikkat çeken projenin yayın günü ve ne zaman başlayacağı belli oldu.

21-03/23/yesilcam.jpg

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci ve Çağatay Ulusoy gibi başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren, Çağan Irmak yönetmenliğinde çekilecek olan yeni dizinin kadrosuna Ayta Sözeri, Altan Erkekli, Nilüfer Açıkalın, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Şebnem Köstem, Ercüment Fidan ve Bora Akkaş da katılmıştı.

BluTV’nin özel yapımı ‘Yeşilçam’ın yayın tarihi belli oldu!

21-03/23/yesilcam.png

Sinema aşığı bir yapımcı olan Semih Ateş’in (Çağatay Ulusoy) sahip olduğu her şeyi kaybettikten sonra Yeşilçam’da yeniden var olabilmek için vereceği zorlu savaşı anlatacak olan ‘Yeşilçam’ın yayınlanma tarihi 22 Nisan olarak belirlendi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin