Kırmızı Oda Boncuk (Burcu Biricik) kimdir? Yaşı, dizileri..

Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde yeni isim dahil oluyor.

Merve Mutlu
04 Aralık 2020 - 17:14
Gündem

Ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerine dayanan ve çok satan kitabından uyarlanarak tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin çok sevilen hikayesine yeni bir isim dahil oluyor.

20-12/04/burcu-1607091551.jpg

Boncuk ermişlere inanan ve halüsinasyonlar gören bir genç kadındır. Eşi tarafından psikiyatri tedavisine getirilen Boncuk doktor hanımı da gerecektir.

Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakterini Burcu Biricik canlandırmaktadır.

Burcu Biricik kimdir?

20-12/04/burcu-biricik.png

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 doğumludur. Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nü kazandı, Bornova Belediyesi Şehir Tiyatroları'nde yer aldı. Artiz Mektebi programında göz dolduran oyuncu, Beni Böyle Sev dizisi ile iyice parladı. Şeref Meselesi dizisinde kendini iyice ispat eden Biricik, Hayat Şarkısı adlı dizide başarıyla başrolü üstlendi. Son olarak da 8. Gün adlı dizide rol alan Biricik, kariyerinde daima ileri adım attı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin