Merve Mutlu
29 Eylül 2020 - 16:56
Gündem

Başrollerinde Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu gibi isimlerin yanı sıra, eski kız arkadaşı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği gerekçesi ile diziden atılan Ozan Güven'in yerine geçen Onur Saylak'ın da yer aldığı Babil dizisinden kötü haber geldi.

20-09/29/babil.jpg

Prestijli bir üniversitede ekonomi alanında eğitim veren bir profesör olan ve aynı zamanda düzene karşı çıkan İrfan'ın hikayesinin anlatıldığı dizi, bu adamın günün birinde işinden olması ve pahalı bir tedavi gerektiren ölümcül bir hastalığa yakalanan oğlu için elinden geleni yapmasını konu alıyordu.

Kırmızı Oda dizisi Babil'in sonunu getirdi!

20-09/29/kirnizi.jpg

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabına dayanarak hazırlanan ve tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, yayın hayatına başladığından beri reyting listelerinde zirveyi elden bırakmıyor. Yeni dizinin bu başarısı, aynı gün yayınlanan ve yeni sezonlarına başlayan Babil ve Hercai dizilerinin sonunu getirdi. Babil dizisi bu savaşta yenik düştü ve final kararı aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin