Kırmızı Oda Miço Mehmet Geri Döndü

Kırmızı Oda Miço Mehmet karakteri 36.bölümle beraber geri döndü. Karakterin Sadi ile düşman olup olmadığını anlamak için yeni bölümü beklemek gerekiyor.

Oğulcan Özsezgi
15 Mayıs 2021 - 06:24
Gündem

Birçok dizi bayram arası verirken Kırmızı Oda dizisi yeni bölümüyle ekranlara geldi. Bu hafta yayınlanan bölüm 37.bölüm oldu. Yine dikkat çekici bir bölüm ve yine gizemlerle dolu bir bölüm gördük. Sadi’nin hikayesi kısaldığı için artık Sadi’nin hikayesini daha kısa görüyoruz. Daha çok Şehrazat, Vahit ve Zafer’in hikayesini izliyoruz. Delikanlı Sadi’nin hikayesinin biraz daha kısa tutulmasına karşın yaşanan olaylar ise heyecan verici oldu. Mesela bu bölümde sonunda Kırmızı Oda Miço Mehmet geri dönüş yaptı.

Dizinin ana karakterlerinden biri olarak değil belki ama belli bir süre Miço karakterini görmemiz mümkün olacak. Neden Sadi’yi bıraktı? Neden Sadi ile çatışma yaşadı? Bunların cevapları çok merak ediliyor.

Kırmızı Oda Miço Mehmet ile Delikanlı Sadi Düşman mı Olacak?

İkilinin yıllar sonra ilk karşılaşması bir çatışmada oldu. Şöyle ki Sadi karakteri tam doktorun yanından çıkmıştı ve evine dönüyordu ki yolu kesildi. Bir araçla Sadi’nin önünü kesen isim ise yüzü yaralı bir adam olmuştu. İşte bu adamın Miço olduğunu öğrendik. Sadi ile çatışan karakter ve adamları, Hikmet adında da birinin ismini vermişti.

36.bölümünde sonunda da olaylar az da olsa netleşti. Sadi hala net olarak karşısına çıkan kişinin Miço Mehmet olduğunu bilmiyor. Buna karşın son sahnede Miço, Hikmet olarak söylenen ismin yanına gidiyor ve kesin olarak bu karakterin Miço olduğunu da anlıyoruz. Yani kesin olarak Kırmızı Oda Miço Mehmet geri döndü.

Karakterin geri dönmesi bir yana ama bundan sonraki hikayesini çok merak ediyoruz. Sadi ile Miço arasında bir savaş mı başlayacak asıl merak ettiğimiz bu. Bir zamanın kan kardeşi olan ikilisi şimdi karşı karşıya gelmiş olabilir.

Muhtemelen hikayede azmettiriciler başrol oynayacak. Hikmet karakteri kimse, bu karakterin Sadi’ye karşı bir düşmanlığı olduğu kesin. Bunun için da Miço’yu kullandığını göreceğiz. Artık orası da anlaşılıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin