Netflix Fatih Terim Belgesi Ne Zaman Yayınlanacak?

Netflix Fatih Terim belgeseli ne zaman yayınlanacak belli oldu mu? Belgeselin ne zaman yayınlanacağı bir yana duyurunun hemen ardından tartışmalar başladı.

Oğulcan Özsezgi
15 Mayıs 2021 - 05:55
Gündem

Netflix, Türk yapımlarına sadece dizi ve filmleri eklemiyor. Dizi ve filmlerin yanında artık belgeselleri de görmeye başladık. Üstelik öyle boş belgeseller de yok. Çok iddialı, ses getirecek yapımlar duyuruluyor. Bunlardan birisi Netflix Fatih Terim belgeseli oldu. Netflix resmi duyuruyu yaptı ama Netflix Fatih Terim belgeseli ne zaman yayınlanacak sorusu boşlukta kaldı.

Neden soru boşlukta kaldı ve belgesel için nasıl bir açıklama yapıldı gelin detaylara bakalım.

Netflix Fatih Terim Belgesi Ne Zaman Yayınlanacak Belli mi?

Önce tartışmaların nedeninden başlayalım. Netflix, belgeseli Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Pozisyon aldık bekliyoruz şeklinde bir paylaşımla belgeseli duyuran platform, net bir tarih ise vermedi. Çok yakında belgeselin geleceğini söyledi ama dediğimiz gibi net bir tarih yok.

Burada net tarih olmaması önemli ama asıl önemli olan şey ise ortaya çıkan tartışmalar. Tartışmalar ortaya çıktı çünkü şampiyonluk yarışında çok kritik bir noktaya gelindi.

Bu hafta ligde kimin şampiyon olacağı belli olacak. Galatasaray da bu şampiyonluk yarışında en önemli adaylardan bir tanesi. E baktığımız zaman Galatasaray’ın teknik direktörü de Fatih Terim. Haliyle şampiyonluk yarışı için avarajların hesaplandığı bir dönemde böyle bir belgeselin duyurulmuş olması, rakip taraftarlardan tepki çekti.

21-05/15/netflix-fatih-terim-belgeseli-ne-zaman-yayinlanacak.jpg

Anlamlı mı yoksa anlamsız mı tartışılır ama sonuç olarak yakın bir zamanda Netflix Fatih Terim belgeseli, tüm üyelerin beğenisine sunulmuş olacak. Muhtemelen şampiyonluk yarışının sonuçlanmasından sonra belgesel gelecektir. Zaten şurada lig şampiyonunun kim olacağının belli olmasına da çok kısıtlı bir zaman kaldı.

Bu ay içerisinde belgesel yayınlanacaktır. Bir fragman ya da tanıtım geldiği zaman, tarihle beraber fragmanı da paylaşırız. Şu an tüm tartışmalarla beraber belgeselin yayınlanmasını bekliyoruz. Unutmadan Twitter’da hala belgeselin gündemde olduğunu da ufak bir not olarak eklemek isterim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin