Kağıt Ev 5.Bölüm Fragmanı Geldi! İnci’nin Cesedi Bulundu mu?

Kağıt Ev 5.Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler olacak şimdiden görmüş olduk. Artık yavaş yavaş düğüm çözülecek gibi duruyor. İşte olacaklar.

Oğulcan Özsezgi
15 Mayıs 2021 - 05:06
Gündem

Kağıt Ev’de bol gerilimli bir 4.bölümü geride bıraktık. Geçen hafta yayınlanan bölümde beklenmedik olaylar yaşandı. Bir kere Cihan ile Aylin, İnci’nin cesedinden kurtulmak için yeni bir plan yaptı ve olaya intihar süsü vermek istedi. Bu arada diziye Aylin babası da tam olarak dahil oldu. Hatta Cihan ile bile tanıştı. Yeni bölümde en çok öne çıkan ise son sahne oldu. Bir komşu röportaj sırasında Mert’i evin önünde gördüğünü söyledi. İşte devamı da Kağıt Ev 5.Bölüm fragmanı ile karşımıza çıktı.

Kağıt Ev 5.Bölüm Fragmanı Nasıl İpuçları Veriyor?

Yeni bölüm için yayınlanan fragman, 4.bölümün tam kaldığı noktadan devam edildiğini gösteriyor. Bir anda okların üzerine çevrildiği Mert ise konu hakkında itirafını yapıyor.

Gülsüm’e direkt olarak İnci’nin kendisinin sevgilisi olduğunu söylüyor. Bunun üzerine ne yaşanacak yeni bölümde göreceğiz. Fragmana devam ettiğimizde gördüğümüz bir başka detay ise İnci’nin cesedi oluyor.

Aylin ile Cihaz zaten ceset bulunsun diye bir plan yapmıştı. Kağıt Ev 5.Bölüm ile beraber İnci’de bulunacak. Hatta cesedin yanında olay yeri inceleme ekiplerinin bile olduğunu görüyoruz.

#♠https://youtu.be/BIQFMlhd9Io#

 

Bu arada yine fragmanda gördüğümüz detaya göre Cihan, Gülsüm’ü İnci’yi teşhis etmeye götürüyor. Anlayacağınız fragmanda işlerin iyice karışacağını net olarak görüyoruz.

Bir de bunun üzerine Cihan’ın çapkınlıklarının ortaya çıkması eklenebilir. Yeni bölümde birçok soru cevap bulacak gibi ama Cemre’nin hastalığının ortaya çıkıp çıkmayacağı konusuna gelecek olursak, o tam bir soru işareti. Belki Cemre farklı kişilere bile zarar vermeye başlayabilir. Bunları yeni bölümlerde görelim. 5.bölüm bu açıdan önemli bir bölüm olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin