Mucize Doktor Final Yapıyor! Final Ne Zaman?

Mucize Doktor final kararı aldı. Artık sona gelen dizi için final ne zaman yapılacak? Kaçıncı bölümde final yapıldığını göreceğiz? İşte verilen tarih.

Oğulcan Özsezgi
15 Mayıs 2021 - 04:39
Gündem

Koronavirüs dönemi nedeniyle diziler zor zamanlar geçiriyor. Aslında yasaklarda evde olmamız dizilerin reytinglerini de arttıracak bir etki olarak düşünülüyor ama işin gerçeği öyle değil. Bir yanda dijital platformlar var bir yanda ise sürekli olarak sayıları artan diziler var. Tabii ki bir yandan da koronavirüs nedeniyle çekimlerin sürekli aksaması var. Sonuç olarak bu süreç adeta dizilerin başına bir kara bela gibi çöktü. Ardı ardına final kararları gelmeye başladı. Şimdi de Mucize Doktor final yapacağını açıkladı.

Bu sefer bir iddia ya da bir dedikodu değil çünkü doğrudan resmi açıklama geldi ve dizinin ne zaman final yapacağı konusunda da bilgiler paylaşıldı. Peki, sevilen dizi ne zaman final yapacak?

Mucize Doktor Final Ne Zaman?

Reytingleri düşen ve yapılan hamlelere karşı bir türlü toparlayamayan dizi, sonunda resmi olarak da final kararını açıklamış oldu. Yapım şirketi tarafından yapılan açıklamaya göre dizi, 64.bölümle ekranlara veda edecek.

Yeni bölüm, daha doğrusu final bölümünün yayınlanacağı tarih ise 27 Mayıs olarak açıklandı. Tabii ki bayram dolayısıyla bir ufak gecikme durumu söz konusu olmuş gibi gözüküyor.

21-05/15/mucize-doktor-final.jpg

27 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan final bölümünde, son nasıl olacak o konuda bir bilgi yok. Her ne kadar dizi final yapıyor olsa da bu konuda bir gizem bırakılmış diyebiliriz. Final bölümünün nasıl sonuçlanacağını şu an için bekleyip görmek lazım.

Tahminler tabii ki var ama net değil. Mucize Doktor final yapmasıyla beraber ise FOX TV için de dizilerin sayısı bir hayli azalmış olacak. Yakın zamanda Baraj dizisi de final yapmıştı. Muhtemelen kanal yeni sezonda yeni dizilerle kadrosunu güçlendirecektir. Bakalım yeni sezonda dizi kısmında nasıl yapımlar gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin