Dram-komedi türündeki Kore dizisi Move to Heaven 1. sezonuyla Netflix'te!

Her ölünün anlatacak bir hikâyesi vardır diyen Move to Heaven dizisi Netflix'te başladı! Move to Heaven 1. sezon konusu, fragmanı, oyuncuları...

Her ölünün anlatacak bir hikâyesi vardır...

Asla anlatılamayacak son öyküler burada başlıyor... Move to Heaven burada, söylenmemiş sözlerinizi iletmek için...

MOVE TO HEAVEN 1. SEZON NETFLIX'TE!

Lee Je-hoon (Signal) ve Tang Jun-sang'ı (Crash Landing on You) amca-yeğen olarak izlediğimiz dram-komedi dizisi "Move to Heaven" 1. sezonuyla Netflix'te başladı.

Yoon Ji-ryeon'un senaryosunu kaleme alıp, Kim Sung-ho'nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin sezonu, süreleri 44 ile 62 dakika arasında değişen 10 bölümden oluşuyor.

MOVE TO HEAVEN NASIL BİR DİZİ?

Peki, "Her ölünün anlatacak bir hikâyesi vardır" diyen Move to Heaven'in konusu ne?

21-05/14/move-to-heaven-dizisi.jpg

Move to Heaven'in hikayesi; mesleği olay mahalli temizliği olan bir genç ve eski bir mahkum olan amcasının, ölenlerin hayatlarına dair bilinmeyen öyküleri geride kalan yakınlarına aktarmaya başlamasını konu ediniyor.

Sezonun açılış bölümünde; fabrikadaki kazada yaşamını kaybeden bir stajyerin odasına giden Han Jeong-u ile Han Geu-ru, onun geleceğe dair hedeflerini ve ailesine duyduğu büyük sevgiyi ortaya çıkarır.

Dizinin oyuncu kadrosunda Lee Je-hoon ve Tang Jun-sang'a Hong Seung-hee, Ji Jin-hee, Lim Won-hee ve Choi Soo-young eşlik etmekte.

21-05/14/move-to-heaven-izle.jpg

Number Three Pictures & Page One Film ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yapımcı kadrosunda Kim Mi-na ve Chung Jae-yun bulunuyor.

"Move to Heaven" (Netflix) 1. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin