Kırmızı Oda'nın Can'ı Feyyaz Şerifoğlu Camdaki Kız dizisiyle görüşüyor!

Sevilen oyuncu Feyyaz Şerifoğlu yeni dizi görüşmesine başladı.

Merve Mutlu
09 Şubat 2021 - 18:11
Gündem

En son, Binnur Kaya'nın başrolde olduğu Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakterinin hayali aşkı Can karakterini canlandıran ve çok sevilen oyuncu Feyyaz Şerifoğlu, diziye veda etmesinin ardından yeni dizi için görüşmelere başladı.

21-02/09/feyyaz-serifoglu-1612884417.jpg

İstanbullu Gelin, Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda gibi başarılı dizilerin uyarlandığı kitapların yazarı olan Doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı romanı da uyarlanmak üzere yola çıktı. Başrolünde Burcu Biricik'in yer alacağı bilinen, partner olarak da başrolde Uraz Kaygılaroğlu'nun yer alması için teklif götürülen dizinin cast çalışmaları devam ediyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizinin kadrosu için teklif götürülen isimlerden biri de Kırmızı Oda'da Burcu Biricik ile birlikte rol alan Feyyaz Şerifoğlu oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin