Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde neler olacak?

Kırmızı Oda 19. bölüm özeti.

Merve Mutlu
07 Ocak 2021 - 16:00
Gündem

OGM Pictures yapımcılığında ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerinden uyarlanarak hazırlanan Kırmızı Oda adlı tv8 dizisinin on dokuzuncu bölümü yarın akşam izleyici karşısına çıkacak.

21-01/07/kirmizi-oda-kimdir.jpg

Başrolünde Doktor Hanım karakteri ile Binnur Kaya'nın yanı sıra Meriç Aral, Tülin Özen ve Burak Deniz'in yer aldığı dizi, büyük bir ilgiyle izlenmeye ve her bölümü konuşulmaya devam ediyor.

Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde neler olacak?

21-01/07/kirmizi-oda.png

Şimdilerde yoğun olarak yalnızlık yüzünden kendine ermişler icat eden Boncuk ile eski eşi tarafından kumar borcu karşılığında pazarlanan adamla yıllar sonra denk gelen Kumru'nun hikayesi ile dikkat çeken dizinin 8 Ocak akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde: Boncuk (Burcu Biricik) aile evinde yaşanan korkunç trajedinin devamını Doktor Hanım’la paylaşırken; Can’ın kendisine karşı anlayışlı tutumundan da sevgiyle bahsedecek. Yaşadığı tacizi anlatan Kumru’ya (Aslıhan Gürbüz) Doktor Hanım destek olurken; Kumru ise kumar borcu yüzünden kendisine hayatını mahveden bir gece yaşatan Yavuz’un (Bora Koçak) peşine düşecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin