Yeni dizi Kırmızı Kamyon'un tanıtım afişi paylaşıldı!

Kırmızı Kamyon dizisinin tanıtımı yayınlandı.

Merve Mutlu
07 Ocak 2021 - 16:20
Gündem

10. Ev’in yapımcılığını üstlendiği; kadrosunda Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu gibi isimlerin buluştuğu Kırmızı Kamyon'un merakla beklenen ilk tanıtım afişi yayınlandı.

21-01/07/kirmizi-kamyon.png

Senaryosu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın kaleminden çıkan, yönetmen koltuğunda ise Osman Kaya'nın oturduğu Show TV'nin yeni dizi projesi Kırmızı Kamyon'un ekran yolculuğu için geri sayım başladı. Hayat kurtaran itfaiyecilerin; mücadelelerini, birbirlerine ve mesleklerine olan bağlarını ve ilişkilerini farklı özelliklere sahip itfaiyeciler üzerinden anlatmaya hazırlanan dizi aksiyon dolu sahneleri ile adından söz ettirecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin