2020 yılının en popüler kadınları açıklandı!

2020 yılının en'leri belli oldu.

Merve Mutlu
07 Ocak 2021 - 16:50
Gündem

Adba analytics tarafından yapılan araştırmaya göre Türkiye'nin 2020 yılındaki en popüler 10 kadını belli oldu. Listedeki sevilen isimler en çok konuşulan ve en sevilen isimlerden oluşuyor. 

21-01/07/en-populer.jpg

Listenin ilk sırasında şimdilerde Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan ve oyunculuk performansı nedeniyle sıkça eleştirilerin odağı haline gelen Hande Erçel yer alıyor. Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldız ismi Demet Özdemir ise listeyi ikinci sırada tamamladı. Titiz dizi seçimleri yapan ve Sefirin Kızı'nda başrolde yer alan Neslihan Atagül listenin 3 numarası oldu. 4. sırada ise Hercai dizisinde başrolle oyunculuk kariyeri başlayan Ebru Şahin yer alıyor. Bay Yanlış dizisiyle kısa da olsa ekran macerasına atılan Özge Gürel de listedeki yerini aldı. Ece Yaşar 6. sırada popüler olurken Babil'in güzel oyuncusu Birce Akalay da listede 7. sırayla yer aldı. Hazal Subaşı 8. sırada, Elçin Sangu 9 numarada Esra Bilgiç ise 10. sırada yerini aldı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin