Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 2. Bölümüyle tansiyonları yükseltti!

5 yıl aradan sonra Kısmetse Olur: Aşkın Gücü, 3. bölüm fragmanı yayınlandı! Kısmetse Olur 3. bölümde neler olacak? Kısmetse Olur nerede yayınlanacak? Kısmetse Olur hangi kanalda yayınlanacak? Kısmetse Olur yarışmacıları kimler? Kısmetse Olur sunucusu kim? Öykü Serter kimdir?

Pınar Alçiçek
13 Aralık 2022 - 20:00
Kültür Sanat

2017 yılının sevilen evlilik programı Kısmetse Olur, 5 yıl aradan sonra Youtube platformu üzerinden Kısmetse Olur: Aşkın Gücü adıyla yeniden izleyicisiyle buluştu.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü İzle! Kısmetse Olur Aşkın Gücü 2.Bölüm CANLI YAYIN!

 22-12/13/2022-12-13-118.jpg

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 2. bölüm izle! Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 2. bölüm full izle!

Bu akşam 18.30'da ikinci bölümü yayınlanan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü bu bölümüyle de izleyicisi tarafından çok beğenildi. 

Gergin anların sık sık meydana geldiği sahnelerle nabzı yükselten evlilik programınde Aybüke ve Şeydanur'un arasında kaotik ortam oluştu... Bu kavgayla ikiye ayrılan gelin evi yarışmacıları tartışmaya dahil olarak taraflarını belli etti. 

Damat evinde üç dakika geçiren gelin adayları, damatlar hakkında ilgi çekici yorumlarda bulundu...

22-12/13/2022-12-13-124.jpg

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, 9 kadın 9 erkekten oluşan evlilik programının tanıtımındaki bazı isimler şok etkisi yaratmıştı. Tanınan simalarla beraber daha da merak uyandıran yarışmacı kadrosu, ilerleyen bölümlerde sevenlerini daha da meraklandıracak gibi gözüküyor.

22-12/13/2022-12-13-122.jpg

Pazartesi'den Cumartesi'ye kadar haftanın 6 günü yayına gelecek Kısmetse Olur; Aşkın Gücü'ndeki tanınan isimlerden bazıları; Aybüke Çangal, Erhan Saffer, Zeyd Gümüştutan oldu...

KISMETSE OLUR: AŞKIN GÜCÜ 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin