Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün 153. bölümünde yer yerinden oynadı!

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışmasının 153. bölümünde ağızlar açık kaldı! Peki hangi yarışması sarı kart aldı? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 153. bölüm tanıtımı izle! Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 152. bölümde neler oldu? Şeyda ve Cansel neden kavga etti? Şeyda ve Burak ayrıldı mı? Ozan ve Tuğçe ayrıldı mı?

Pınar Alçiçek
07 Haziran 2023 - 10:07
Kültür Sanat

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün dün akşam yayınlanan 153. bölüm tanıtımında bomba olaylar yaşandı! Peki Şeyda ve Cansel neden kavga etti? Ozan, Tuğçe'yi aldattı mı? Hangi yarışmacı sarı kart aldı? İşte o soruların cevapları...

23-06/07/kismetse-olur_-askin-gucu-153-bolum-tanitimi-0-52-screenshot.png

Kısmetse Olur evi, Tuğçe Aleyna'nın; sevgilisi Ozan Yakın'ın başka kızlarla olan yazışmalarını yakalamasıyla sarsıldı! Tuğçe'nin, Ozan'a; "Rezilsin, iğrenç bir insansın, senin yerinde olsam hemen giderdim bu evden!" demesiyle işler bir hayli kızıştı! Peki Ozan ve Tuğçe ilişkilerini kurtarabilecek midir?

23-06/07/kismetse-olur_-askin-gucu-153-bolum-tanitimi-2-11-screenshot.png

Yaşanan bu olaya yorumda bulunan Cansel Ayanoğlu'nun "Bu evde zamanla her şey affediliyor, ben bile Şeyda'yı affettim!" ifadesi Şeydanur Tunç'un gururuna dokunaran sert bir tepki göstermesine sebep oldu...

İLGİLİ İÇERİK

23-06/07/kismetse-olur_-askin-gucu-153-bolum-tanitimi-2-41-screenshot-1686122974.png

Bu kaos anında söylenen küfürlere kayıtsız kalmayan Öykü Serter, sarı kartı göstererek o yarışmacısıya tepki gösterdi.

Peki hangi yarışmacı sarı kart aldı? Cansel 3. sarı kartını alarak yarışmadan elendi mi? Hepsi ve daha fazlası Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün bu akşam 16.30'da yayınlanacak 153. bölümde!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin