Kısmetse Olur evi karıştı!

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde Erol ve Oğulcan arasında büyük gerilim yaşandı... Peki o tartışmanın sebebi ne? Oğulcan ve Erol niye kavga etti? Oğulcan Yılmaz kimdir? Erol Yıldırım kimdir? Yeliz Açıkel kimdir? Sedat Polat kimdir? Kısmetse Olur kavgaları izle! Kısmetse Olur yarışmacıları kim?

Pınar Alçiçek
19 Aralık 2022 - 15:32
Viral

Haftanın 6 günü Youtube kanalında yayınlanan Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nde sesler yükseliyor... Damatlar evi Erol ve Sedat arasında çıkan kriz, araya Oğulcan ve kızların da dahil olmasıyla ikiye katlandı. 

İşte detaylar...

Erol'un gelin evine götürdüğü çiçeklerden başlayan minik kıvılcım, Erol'un Sedat'a "Benim üzerimden prim yapma... Rap yapmıyoruz burda... Duruşun olsun... Arkamda fıs fıs yapma..." demesiyle büyük bir aleve dönüştü.

Oğulcan'ın Sedat'ı korumak için devreye girmesiyle daha da uzayan tartışma, yarışmacılar arasında ikiye bölünmeye sebep oldu... 

Sedat'ın Oğulcan'a "Git kızla takıl hadi!" diye rest çekmesine sinirlenen Yeliz, Sedat'a "Adam her kadına çiçek aldı, sen bir kadına hakaret ettin çok konuşma yürü hadi!" söylemlerinde bulundu.

Diğer yarışmacıların müdahalesiyle son bulan kavganın ilerleyen bölümlere nasıl yansıyacağıysa merak konusu...

O kavganın sahneleri: 

 

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin