Kısmetse Olur evinden ilk görüntüler yayınlandı!

Bir zamanların fenomen yarışma programı Kısmetse Olur yeniden başlıyor! Kısmetse Olur başvuru formu yayınlandı! Kısmetse Olur nerede yayınlanacak? Kısmetse Olur yarışmacıları kimler? Kısmetse Olur ne zaman başlayacak? İşte detaylar! Kısmetse Olur yeni bölümleriyle Başlat'ta!

Ekranların bir zamanlar en çok izlenen yapımları arasına giren ve günümüzde de sosyal medyada hala ilgi gören Kısmetse Olur yeniden çekiliyor!

Gerek yarışmacılarıyla gerek kavgalarıyla ve gerek aşklarıyla gündemden düşmeyen Kısmetse Olur için başvuru formu da yayınlandı. 

Program, evlilik yolunda ilerleyen adayların özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçirdiği ve haftanın birincilerinin para ödülü kazandığı bir formattı.

Seda Akgül'ün sunumuyla ekranlara gelen Kısmetse Olur programı, yepyeni formatıyla izleyici karşısına çıkacak.

Kısmetse Olur ne zaman başlayacak? Nerede yayınlanacak?

Kısmetse Olur yeni sezonunun yakın zamanda yeni dijital platformlardan biri olan Başlat'ta yayınlanacağı öğrenildi.

Kısmetse Olur'un çekileceği evin görüntüleri de büyük ilgi topladı! İşte o görüntüler!

Kısmetse Olur başvuru formu yayınlandı!

Kısmetse Olur başvuru linki için TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin