Kısmetse Olur'un yeni yarışmacıları Mesut Balkan ve Gizem Günaydın kimdir? Instagram hesapları ne?

Kerem Cem Acar ve Tuğçe Aleyna'nın elenmesinin ardından yerine gelen yeni yarışmacılar kimdir? Mesut Balkan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Boyu kaç cm? Gizem Günaydın kimdir? Kaç kilo? Sevgilisi kim? Instagram hesabı ne? Twitter hesabı ne? Hangi okuldan mezun? Kısmetse Olur 163. bölüm tanıtımı izle!

Pınar Alçiçek
19 Haziran 2023 - 12:50
Kültür Sanat

161. bölümde Kısmetse Olur: Aşkın Gücü evine veda eden Tuğçe Aleyna ve Kerem Cem Acar'ın yerine gelen yeni yarışmacı Gizem Günaydın ve Mesut Balkan kimdir? Instagram hesapları ne? İşte o soruların cevapları!

23-06/19/haftanin-elemesinde-kutudan-cikan-sok-haber-_-kismetse-olur_-askin-gucu-161-bolum-3-39-screenshot.png

Yarışmaya adım atar atmaz peşinden kaosu da sürükleyen Gizem Günaydın ve kızlar evine çiçeklerle romantik bir giriş yapan Mesut Balkan, sosyal medyada kısa sürede ilgi çekti.

23-06/19/kismetse-olur_-askin-gucu-162-bolum-tanitimi-1-44-screenshot.png

GİZEM GÜNAYDIN KİMDİR? INSTAGRAM HESABI NE? KAÇ YAŞINDA?

Sosyal medya hesabında yüzüne uyguladığı şoplarla dikkat çeken Gizem Günaydın, @ggnydin kullanıcı adıyla Instagram hesabından paylaşımlar yapıyor. Oğulcan Yılmaz'a 'Omurgasız' diye hitap eden yeni gelin adayı, geldiği ilk saniyeden itibaren Kısmetse Olur evinde büyük kaos ortamı oluşturdu!

23-06/19/kismetse-olur_-askin-gucu-162-bolum-tanitimi-0-53-screenshot.png

MESUT BALKAN KİMDİR? INSTAGRAM HESABI NE? HANGİ OKULDAN MEZUN

@mesutbalkan1 kullanıcı adıyla aktif Instagram kullanıcısı olan Mesut Balkan'ın mesleği oyunculuk. Balkan, Budapeşt Collage And Communation Üniversitesi'nde -İşletme Yönetimi bölümünü ve son olarak 2020 Şubat ayında İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Master’ını tamamladı.

Ayrıca Akademisyen olan Mesut Balkan, Ulaştırma Bakanlığının tehlikeli madde güvenlik danışmanı ve Iata‘nın Uluslarası tehlikeli madde eğitmenidir. İstanbul Aydın Üniversitesi-Sivil havacılık Bölüm de Tehlikeli madde dersleri veriyor.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 161. bölümüyle bu akşam 18.30'da Youtube hesabında!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin