Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'li "Boğa Boğa" şimdi Netflix'te yayında!

Netflix'in başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in yer aldığı yeni yerli filmi Boğa Boğa yayına girdi.Peki Boğa Boğa ne zaman yayınlanacak? Boğa Boğa filminin konusu ne? Boğa Boğa filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Boğa Boğa filmi nerede çekildi? Boğa Boğa filminin yayın tarihi ne? Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Funda Eryiğit kimdir?

Volkan Usta
21 Nisan 2023 - 12:13
Kültür Sanat

Netflix'in Onur Saylak ve Hakan Günday imzalı yeni gerilim filmi Boğa Boğa heyecanla bekleyen izleyicileriyle buluştu.

İLGİLİ İÇERİK

23-03/22/kivanc.jpg

İLGİLİ İÇERİK

BOĞA BOĞA FİLMİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ay Yapım imzalı başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in yer aldığı gerilimin hat safhada olacapı Boğa Boğa filmi 21 Nisan’da (bugün) Netflix’te platformundaki yerini aldı.

23-03/22/boga2.jpg

BOĞA BOĞA FİLMİNİN KONUSU NE?

İstanbullu iş adamı Yalın (Kıvanç Tatlıtuğ), finansal bir skandalın ardından eşi Beyza’yla (Funda Eryiğit) birlikte Assos’a yerleşir. Huzur ararken hayatı kâbusa dönen Yalın, düşmanlarının her yerde olduğunu anlar. Çok geçmeden bu tepkiler şiddetle yükselir ve bir gün Yalın, bir gencin saldırısına uğrar. Bu saldırıyla birlikte Yalın’ın gerçekte kim olduğu ortaya çıkacak ve köy halkıyla arasında gizli bir savaş başlayacaktır.

İLGİLİ İÇERİK

23-03/22/boga6.jpg

Boğa Boğa filmi şimdi sadece Netflix'te...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin