Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi ile gelecek sezon ekranlarda olacak!

Kıvanç Tatlıtuğ'un gelecek sezonda yer alacağı yeni dizisi belli oldu! Dünyaca ünlü bir yapımın uyarlaması olacak olan dizi hakkında merak edilenler haberimizde!

Nurşah
29 Haziran 2018 - 11:47
Magazin

Türk dizi ve televizyon dünyasının en beğenilen isimleri arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi ile gelecek sezon ekranlarda olacak!

18-06/29/kivanc-tatlitug-prison-break.jpg

Kıvanç Tatlıtuğ Prison Break uyarlamasında

Fox Tv'nin gelecek sezon ekrana gelecek olan Prison Break uyarlaması için yayın haklarını satın aldığı biliniyordu. Elimize ulaşan haberlere göre sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da önümüzdeki sezon bu dizinin başrolünde yer alacak. Prison Break Michael Scofield karakterine hayat verecek olan Kıvanç Tatlıtuğ bu rol için imajını değiştirecek gibi görünüyor...

Rekor ücret istedi!

Önümüzdeki günlerde vizyonlarda sinemaseverler ile buluşacak olan Organize İşler 2 filminin oyuncu kadrosunda yer alan Kıvanç Tatlıtuğ'un, yerli Prison Break dizisi için yapımcılardan rekor ücret istediği konuşuluyor. Başarılı oyuncu bölüm başına 280 bin TL talep etmiş.

Prison Break dizisinin konusu nedir?

Michael Scofield bir mühendistir ve işlemediği bir suçtan ötürü idam cezasına çarptırılan abisi Lincoln Burrows'u yasal olan her yolu denemesine rağmen kurtaramamıştır. Hal böyle olunca yolunda ilerlemeye karar veren Michael, bir banka soygunu düzenleyerek kardeşinin bulunduğu hapishaneye girmeyi başarır. Şimdi ise yapılacak tek şey kendi kurguladığı mükemmel bir kaçış planını başarıya ulaştırmaktır...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin