Breaking Bad ekibi dizinin 10. yıl dönümünde bir araya geliyor!

Bu yıl düzenlenecek San Diego Comic-Con'da Breaking Bad sürprizi var!

AMC kanalı bu yıl 19-22 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan San Diego Comic Con Festivali için büyük bir sürpriz hazırlığında!

Kanal en popüler dizilerinden birini ekip olarak Comic-Con'a getiriyor. The Walking Dead ya da devam etmekte olan güncel dizilerden bahsetmiyoruz!

BREAKING BAD EFSANESİ 10 YIL SONRA YENİDEN CANLANIYOR!

2008-2013 seneleri arasında beş sezon boyunca ekranlara gelen ve kanserden öleceğini öğrenen bir kimya öğretmeninin ailesinin geleceğini garanti altına almak adına metamfetamin üretip satmak üzere eski bir öğrencisiyle kafa kafaya vermesiyle gelişen olayları hikaye edinen Breaking Bad'in efsane ekibi yeniden bir araya geliyor!

18-06/29/breaking-bad-amc.jpg

Böylelikle Emmy ödüllü dizinin 10. yıl dönümünde efsane yeniden canlanmış olacak.

BREAKING BAD EKİBİNDEN KİMLER OLACAK?

Peki 19 Temmuz'daki bu etkinlikte Breaking Bad ekibinden kimler yer alacak:

- Bryan Cranston
- Aaron Paul
- Dean Norris
- Anna Gunn
- Bob Odenkirk
- Giancarlo Esposito
- Betsy Brandt
- Jonathan Banks
- RJ Mitte
- Breaking Bad yaratıcısı Vince Gilligan

18-06/29/breaking-bad-karakterleri.jpg

Breaking Bad ekibi son olarak final yaptıkları sene olan 2013'teki Comic-Con etkinliğine katılmışlardı.

BETTER CALL SAUL EKİBİ DE ORADA OLACAK!

Dolambaçlı yollarla ay sonunu zar zor getiren ufak çaplı avukat Jimmy McGill'in ahlak yoksunu hukuk adamı Saul Goodman'a dönüşümünü izleyicilere aktaran Breaking Bad uzantı dizisi Better Call Saul'un da 19 Temmuz'da etinlikteki yerini alacağını ve katılımcılara özel bir prömiyer gerçekleştireceğini hatırlatalım.

18-06/29/better-call-saul-4-sezon.jpg

Breaking Bad etkinliğinin hemen öncesinde gerçekleşecek bu panelde ise dizi ekibinden Odenkirk, Banks, Esposito, Rhea Seehorn, Michael Mando, Patrick Fabian, Gilligan ve ortak yaratıcı Peter Gould yer alacaklar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin