Tolgahan Sayışman'ın yeni dizisi belli oldu!

Tolgahan Sayışman yeni dizi ile Kanal D ekranlarında olacak. Başarılı oyuncunun yeni dizisi hakkında...

Nurşah
29 Haziran 2018 - 12:43
Gündem

Son olarak Siyah İnci adlı yapımda izlediğimiz oyuncu Tolgahan Sayışman yeni dizi ile ekranlara dönecek. İşte başarılı oyuncunun yeni dizisi hakkındaki detaylar!

18-06/29/tolgahan-sayisman-yeni-dizi.Jpeg

Tolgahan Sayışman Hayat Işığım dizisi ile görüşüyor!

Türk dizilerinin aranan isimlerinden olan başarılı oyuncunun gelecek sezon ekrana gelecek olan yapımlardan birisi le görüşme halinde olduğu bilgisi Birsen Altuntaş tarafından duyurulmuştu. Elimize ulaşan haberlere göre Tolgahan Sayışman Bir Umut Yeter adlı dizi ile anlaşma aşamasına kadar gelmiş.

Gelecek sezon ekranda göreceğimiz dizi MF Yapım imzası taşıyacak... Bir Umut Yeter'in senaryo yazarlığını ise son olarak Yasak Elma dizisinin de senaryo ekibinde yer alan Melis Civelek'in yapacağı söylentiler arasında...

18-06/29/tolgahan-sayisman-hayat-isigim.Jpeg

Bir Umut Yeter dizisi

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bilgiye göre dizide, erken yaşlarda malulen emekli olmak zorunda kalan ve bunun ardından hayata küserek bir sahil kasabasında deniz feneri bekçiliği yapmaya başlayan Yüzbaşı Yılmaz'ın hikayesi anlatılacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Kalp Atışı dizisinin de yönetmenliğini yapan Yusuf Pirhasan yer alıyor...

Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak dizi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin