The Purge (Arınma Gecesi) dizisinden ilk fragman geldi! The Purge ne zaman başlıyor?

Aynı isimdeki film serisinin dizi versiyonu olarak USA Network ve Syfy ekranlarına gelecek The Purge'un 10 bölümlük ilk sezonu 04 Eylül'de başlıyor.

"The Purge (Arınma Gecesi)" film serisinin aynı isimdeki dizi uyarlamasından merakla beklenen ilk fragman yayınlanırken dizinin başlangıç tarihi de belli oldu.

THE PURGE DİZİSİ 04 EYLÜL'DE BAŞLIYOR!

USA Network ve Syfy ekranlarında izleyicilerle buluşacak The Purge dizisi 04 Eylül'de ilk bölümüyle ekran serüvenine başlayacak.

THE PURGE DİZİSİNİN KONUSU

The Purge film serisinin yaratıcısı James DeMonaco, filmlerin yapımcısı Blumhouse Prods.'un televizyon birimi Blumhouse Television ve Universal Cable Productions ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin hikayesi; Amerika'da her yıl her türlü suç eyleminin yasal olduğu 12 saatlik yeni bir dönemi karşımıza getirirken film serisinden tamamen farklı bir olay örgüsünü bizlere sunacak.

18-06/29/the-purge-dizisi.jpg

ABD Deniz Kuvvetleri piyadesi Miguel (Gabriel Chavarria), küçük kızkardeşi Penelope'dan (Jessica Garza) şifreli bir mektup almasının ardından Arınma Gecesi'nde kasabaya geri döner ve en çok değer verdiği şeyi, ailesini korumak için sokaklarda kaosun ortasındaki anlamsız şiddete karşı hazırlık yapmaya başlar.

THE PURGE OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda Gabriel Chavarria ve Jessica Garza dışında Hannah Emily Anderson, Lili Simmons, Amanda Warren, Colin Woodell, Lee Tergesen, William Baldwin, Fiona Dourif ve Reed Diamond gibi isimler yer alıyor.

18-06/29/the-purge-dizisi-foto.jpg

Senaryoyu kaleme alan James DeMonaco ile Jason Blum, DeMonaco'nun uzun süreli iş ortağı Sebastien K. Lemercier, ilk bölüm yönetmeni Anthony Hemingway (Unsolved) ve showrunner Thomas Kelly (Blue Bloods) projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

Bu arada film serisinin yenisi "The First Purge"un 04 Temmuz 2018 tarihinde vizyona gireceğini de hatırlatalım.

"The Purge" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin