Kızıl Goncalar 15. Bölümde Levent, Cüneyd'in annesinin dosyasını buldu! Dergaha polis baskın yaptı!

NOW'ın iddialı senaryosuyla yayınlanan yeni dizisi Kızıl Goncalar dizisi 15. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kızıl Goncalar 15. bölümde neler yaşandı? Kızıl Goncalar 16. bölümde neler olacak? Kızıl Goncalar 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızıl Goncalar dizisinde kimler rol alıyor? Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne? Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor? Kızıl Goncalar dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
23 Nisan 2024 - 09:45
Kültür Sanat

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, NOW ekranlarının sevilen dizisi Kızıl Goncalar 15. bölümüyle ekrana geldi. 

KIZIL GONCALAR 15. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Annesinin, sandığının aksine, intihar ettiğini öğrenen Cüneyd yıkılır. Ancak bildikleriyle afallayan yalnız Cüneyd değildir. Mira’nın gerçek annesinin Meryem olduğunu öğrenen Levent, vicdanıyla korkuları arasında sıkışır. Bu sırada Meryem de Cüneyd ve Zeynep’e dair önemli bir sırrı öğrenmiş ve köşeye sıkışmıştır. 

Müyesser, Hasna ve Affan’ın desteğini arkasına alan Sadi Hüdayi ise posta oturmak için tehlikeli ve cüretkar bir plan yapar. Cüneyd kendisini ortasında bulduğu bu mücadelede dedesi Mürşid Efendi için endişelenmektedir ve ayağa kalkmak için ihtiyaç duyduğu gücü Zeynep’in sözlerinde bulacaktır.

Levent ise Zeynep’i kurtarmak için peşine düştüğü Cüneyd’in annesiyle ilgili bambaşka bir gerçeğe ulaşsa da Meryem’in dayanacak gücü kalmamış, gemileri yakmaya karar vermiştir.

Kızıl Goncalar 16. Bölümüyle 29 Nisan Pazartesi saat 20.00’de NOW’da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin