Kızıl Goncalar 6. Bölümüyle yine izleyicisini ekran başına kilitledi! Cüneyd ve Zeynep arasında neler olacak?

Fox'un iddialı senaryosuyla yayınlanan yeni dizisi Kızıl Goncalar dizisi 6. bölümüyle ekrana geldi. Peki Kızıl Goncalar 6. bölümde neler yaşandı? Kızıl Goncalar 7. bölümde neler olacak? Kızıl Goncalar 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızıl Goncalar dizisinde kimler rol alıyor? Kızıl Goncalar dizisinin konusu ne? Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor? Kızıl Goncalar dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
13 Şubat 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, FOX ekranlarının sevilen dizisi Kızıl Goncalar 6. bölümüyle ekrana geldi. 

KIZIL GONCALAR 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Suavi ve Levent, Zeynep’i göndermenin önündeki engelleri kaldırmaya çalışırken Levent’le görüşmek isteyen Cüneyd, Suavi’nin hastalığını öğrenir. Cüneyd ve Sadi dergahtakileri yanına alarak sürpriz bir hasta ziyareti yapmaya karar verirler.

Bu ziyaret Müyesser’e Levent ve Meryem’le ilgili şüphelerinin peşine düşme fırsatı verecektir. Öte yandan Can yüzünden başı dertten kurtulmasa da annesinin yokluğuna alışmaya başlayan Mira’yı tam da doğum gününde yeni bir şok beklemektedir.

Zeynep’i kıskanan Feyza ise Cüneyd’i Zeynep’e düşman etmek bir oyuna girişir. Duyduklarıyla sarsılan Cüneyd hesap sormak için Zeynep’in karşısına çıkarken Levent’in tüm çabasına rağmen Müyesser de Meryem’in sırrını öğrenir. Tam kaçış umutlarının yeşerdiği anda köşeye sıkışan Meryem ve Zeynep, artık korkunç bir sonla karşı karşıyadır.

Kızıl Goncalar 7. Bölümüyle 19 Şubat Pazartesi saat 20.00’de Fox’ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin