Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 1. bölümüyle bu akşam Show TV'de başlıyor! Dizinin oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

Show TV'nin bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? farklı hikayesiyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi oyuncuları kimlerdir? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi konusu nedir? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi hangi gün başlıyor? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? Bahar kimdir? Demet Evgar kimdir? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? Evren kimdir? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? Timur kimdir? Mehmet Yılmaz Ak kimdir?

Volkan Usta
13 Şubat 2024 - 09:40
Kültür Sanat

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunda Ayça Üzüm imzası olan, MF Yapım’ın yeni dizisi “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” bu akşam 1. bölümüyle başlıyor! Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi konusu nedir? Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor.

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...İşte detaylar! Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

Bahar (Demet Evgar):  Hayatını eşine ve iki çocuğuna adamış genç bir kadın... Hayatın ona getireceği zorlu bir sınavla bambaşka bir hikayenin başrolü olacak ve yeniden doğacak!

Evren (Buğra Gülsoy): Genel cerrahi alanında uzmanlaşmış, başarılı bir profesör. Bahar ile kesişen yolları ikisinin de hayatında yeni bir dönemin açılmasına neden olacak.

Timur (Mehmet Yılmaz Ak): İmajına çok önem veren, başarılı ve kibirli bir profesör. Her şeyin kontrolü altında olmasını isteyen Timur, Bahar’ın yaşayacağı kırılma noktasıyla beraber bu kontrolü kaybedecek.

Nevra (Hatice Aslan): Hayatta değer verdiği tek kişi oğlu Timur’dur. 20 sene boyunca Bahar’ın onlar için her şeyi yapması sayesinde rahatça yaşayan Nevra’nın düzeni, Bahar’ın değişimiyle sarsılacak.

Rengin (Ecem Özkaya):  Kırklı yaşlarında, kadın doğum profesörü. Her zaman mutlak kazanan olan Rengin, Bahar’ın yeniden doğuşuyla ilk kez yenilme ihtimali ile karşı karşıya kalacak.

Her şeye rağmen yeniden başlamanın mümkün olduğunu hatırlatacak olan "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" her salı saat 20.00’de Show TVde!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin