Kızılcık Şerbeti 1.bölümüyle sosyal medyada çok konuşuldu!

Show TV'nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti 1.bölümüyle ekrana geldi. Peki Kızılcık Şerbeti 1.bölümde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 1.bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
29 Ekim 2022 - 10:45
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği dizisi Kızılcık Şerbeti’nin ikinci bölüm tanıtımı yayınlandı. Kıvılcım ve Doğa arasında Fatih’in ailesi sebebiyle gerilimin giderek yükseldiği tanıtımda Pembe ve kızı Nursema’nın Kıvılcım’ı okulda ziyaret etmesi dikkat çekiyor. Doğa, okulunu dondurmaya karar verdiğini söyleyerek Kıvılcım’ı şoke ederken bu kararın aileler arasındaki dengeleri nasıl değiştireceği merakla bekleniyor.

22-10/29/kizilcik-serbeti-5.jpg

“KIZILCIK ŞERBETİ” İLK BÖLÜMÜYLE SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE YERLEŞTİ!

#KızılcıkŞerbeti etiketi Twitter’da yayın süresince TT listesinin zirvesinde yer aldı. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle ekranlara farklı bir soluk getiren diziye, sosyal medya üzerinden övgüler yağdı. İzleyenler, Kızılcık Şerbeti’ni hayatın içinden, gerçekçi ve samimi bulduklarını dile getirdiler.

22-10/29/kizilcik-serbeti-5-1667036414.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İnandığı doğrulara sıkı sıkıya bağlı, prensip sahibi ve modern bir kadın olan Kıvılcım, iki kızı ve annesiyle birlikte yaşıyordu. Küçük kızı Çimen, müdürlüğünü yaptığı özel bir lisede öğrenciyken, büyük kızı Doğa ise üniversitede diş hekimliği okuyordu. Kıvılcım’ın kızlarıyla birlikte yaşadığı düzenli hayatı, Doğa’nın erkek arkadaşı Fatih ile evlenmeye karar vermesiyle altüst oldu. Doğa’nın erkek arkadaşı olduğunu öğrenen Kıvılcım önce bunu normal karşıladı ve Fatih’le tanıştı. Ancak Kıvılcım modern bir kadınken, kendi görüşünün karşıtı insanlara karşı önyargılıydı. Bu sebeple Fatih ile Doğa’nın birlikte olamayacağını düşündü ancak Doğa’nın hamile olduğundan habersizdi.

22-10/29/kizilcik-serbeti-2.jpg

İKİ UÇ AİLE BİR ARAYA GELDİ!

Dizinin ilk bölümünde; inandığı doğrulara sıkı sıkıya bağlı, prensip sahibi bir kadın olan Kıvılcım, üniversite öğrencisi olan büyük kızı Doğa’nın hamile olduğunu öğrenmesiyle yıkıldı. Kızının ileride başarılı ve mutlu bir hayat sürmesini isterken, Doğa’nın erken yaşta hamile kalması ve ardından evden kaçarak yıldırım nikahıyla Fatih’le evlenmesi Kıvılcım’ı hayal kırıklığına uğrattı. Çaresiz kalan ve Doğa’yı kaybetmek istemeyen Kıvılcım, Fatih ve ailesini evine davet etti. Bölümde; farklı kültürlere ait iki ailenin ilk kez bir araya geldiği sahnede tansiyon yükseldi. Fatih’in ailesi ile tanışmasıyla büyük bir şok yaşayan Kıvılcım aynı zamanda öğrencisi Metehan’ın babası Ömer’in, Fatih’in amcası olduğunu öğrendi.

22-10/29/kizilcik-serbeti-1-1667036392.jpg

Okulda aniden fenalaşıp bayılması üzerine hastaneye gidip test yaptıran Doğa, hamile olduğunu öğrendi. Bu haberi büyük bir sevinçle karşılayan Fatih hemen evlenmek istedi. Doğa, Fatih ile annesi tanıştıktan sonra daha fazla gerçeği saklamadı. Annesine hamile olduğunu ve evleneceğini söyledi. Büyük bir şok yaşayan ve hayal kırıklığına uğrayan Kıvılcım, öfkeyle kızının bebeği aldırmasını isterken Doğa, Fatih ile birlikte kaçmayı tercih etti. Her şeye rağmen aşklarına sahip çıkan iki genç, yıldırım nikahıyla evlendi.

22-10/29/kizilcik-serbeti-3.jpg

Fatih’in ailesi Doğa’yı kabul etti. Kıvılcım başta Doğa’yı evlatlıktan reddetmeyi düşünse de annesi Sönmez’le konuştuktan sonra Doğa’yı affetmeye ve Fatih’in ailesiyle tanışmaya karar verdi. Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kocasının ailesiyle tanışmasında yaşadı. Doğa’nın kocası Fatih’in ailesi muhafazakar bir aileydi. Diğer tarafta Fatih’in amcası Ömer, Kıvılcım’ın öğrencisinin velisiydi. Ömer ve Kıvılcım’ın yolları beklenmedik şekilde yeniden kesişti. Kıvılcım, kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünürken Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktaydı. Peki bu iki uç aile bir araya gelebilecek miydi?

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle 4 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin