Kızılcık Şerbeti 35. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ömer hastalığı yüzünden zor anlar yaşıyor!

Show TV'nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör''ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti, 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Peki Kızılcık Şerbeti 34. bölümde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 35. bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti 34. bölümünde Fatih ve Doğa boşanacak mı? Kızılcık Şerbeti 34. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
16 Ekim 2023 - 23:19
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği, cuma akşamlarına damga vuran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Abdullah’ın “Bu adam benim kızımı camdan attı!” sözlerinin yankılandığı tanıtımda Ertuğrul’un İbrahim’in babasını tehdit etmesi dikkat çekiyor. Nursema’nın Taşhanlar’ın evinde onlara meydan okuması heyecanı artırırken; Fatih, Kıvılcım’dan ikinci bir şans istiyor. Ömer’in hastalığı ise Kıvılcım ile olan mutluluğuna gölge düşürmeye devam ediyor. Hastalığının belirtileri yüzünden zor anlar yaşayan Ömer’in durumunun ne olacağı merakla bekleniyor.

23-10/16/kizilcik-serbeti-4.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 34. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Fatih bebeği için eve geri dönen Doğa’ya kendisini affettirmek için uğraşsa da başarılı olamadı. Pişmanlık yaşamaya başlayan Fatih’i yaptığı büyük hatalar üzerine uyaran kişi Abdullah oldu. Amcasının karşısına bir kez daha çıkan Fatih’in özrünü Ömer bu kez kabul etti. Kıvılcım, okuldaki görevinden istifa etmek zorunda kalırken hastalığının belirtilerini yaşamaya başlayan Ömer, aldığı kararla evini boşaltarak Kıvılcım’ın yanına taşındı.

23-10/16/kizilcik-serbeti-3.jpg

Hayatının son günlerini yaşadığını düşünen Ömer’in, Kıvılcım’ın evine yerleşmesi Kıvılcım’ı çok mutlu etti. Umut, Nursema’nın da isteğiyle Ünallar’ın şirketinde yeni işine başladı. Alev’in oyununu kabul eden Rüzgar; Umut’un yeni işini kutlama yemeğinde Ünallarla tanıştı. Bölümün final sahnesinde ise Abdullah ailesiyle birlikte Ertuğrul’un yemek davetine katıldı. İbrahim’le evlenmek üzere olan Mihri’nin, Taşhanlar’ı da davet ettiği gecede iki ailenin karşılaşması bölüme damga vurdu.

23-10/16/kizilcik-serbeti-1.jpg

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin