Kızılcık Şerbeti 36. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ömer, Kıvılcım’ı kıskanması gerilime sebep oluyor!

Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Peki Kızılcık Şerbeti 35. bölümde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 36. bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti 33. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?3

Volkan Usta
23 Ekim 2023 - 22:50
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği, cuma akşamlarına damga vuran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Fatih Doğa’dan af dilerken; Doğa’nın kızına “Her şeye senin için katlanıyorum ama az kaldı!” demesi merak uyandırıyor. Ömer’in televizyonda program yapmaya başlayan Kıvılcım’ı kıskanması ikilinin ilişkisinde gerilime sebep oluyor. Umut’un Abdullah ve Pembe’ye tepki göstermesi dikkat çekerken, bu tartışma yüzünden Nursema, babası ile Umut’un arasında kalıyor. Tanıtımda Pembe ve Abdullah’ın boşanacağı haberi ise Ünallar’ın evine bomba gibi düşüyor. Tüm aile bir aradayken bu konunun açılması ve Umut’un bunu Alev’den duyduğunu söylemesi şoke ederken, neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor.

23-10/23/kizilcik-serbeti-1.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 35. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ertuğrul’un davetinde uzun bir aradan sonra İbrahim’le karşılaşan Nursema derinden sarsıldı. Her iki ailenin anlattıklarıyla şoke olan Ertuğrul, Nursema ile bir araya gelerek gerçekleri ondan öğrenmek istedi. Nursema’nın anlattıklarıyla Ertuğrul, kızı Mihrimah’ın nişanını bozmaya karar verdi fakat başarılı olamadı. Mihrimah, İbrahim’le evlenmek için evden kaçmayı seçti. Pembe ve Abdullah, Doğa’ya Fatih’le yeniden nikah kıyması gerektiğini söyledi. Fatih’i hala affedemeyen Doğa’nın, bu konuda zamana ihtiyacı olduğunu söylemesi dikkat çekti.

23-10/23/kizilcik-serbeti-4.jpg

Kıvılcım’ın evine taşınarak hayatının son günlerini sevdiği kadınla yaşamak isteyen Ömer’in hastalığı ilerlemeye devam etti. Mutlu günlerine hastalığının gölge düşürmesini istemeyen Ömer, Fatih’e destek olarak Kıvılcım’la barışmalarını sağladı. Fatih’in yaptığı hataları kabul ederek Kıvılcım’dan özür dilediği ve son bir şans istediği sahnede nefesler tutuldu. Kıvılcım, Fatih’e son bir şans vermeyi kabul etti. Bölümün final sahnesinde ise Mihrimah’ın İbrahim’e kaçtığını öğrenen Nursema hemen harekete geçti. Kaldıkları otele giderek Mihrimah’ı almak isteyen Nursema karşısında İbrahim’i buldu. Dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar şimdiden büyük merak konusu oldu.

23-10/23/kizilcik-serbeti-5.jpg

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin