Kızılcık Şerbeti 46. Bölüm 2. Fragman yayında! Abdullah ve Alev keyifli anlar yaşıyor!

Show TV'nin başrollerinde Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Evrim Alasya'nın yer aldığı sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 46. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. Peki Kızılcık Şerbeti'nin 46 bölümünde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin 45. bölümünde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti'nin 46. bölümünde Doğa ve Fatih arasında neler olacak?

Volkan Usta
03 Ocak 2024 - 14:50
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği, reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin merakla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Abdullah ve Alev’in neşeyle gezip birlikte vakit geçirdiği tanıtımda ailelerin bir araya geldiği yemek masası dikkat çekiyor.

Abdullah, Alev’e sırtını dönmemesi için Kıvılcım’la konuşurken, Pembe’nin yemek masasında Ertuğrul’un Nursema’yla önceden tanıştığını söylemesi merak uyandırıyor. Abdullah ve Ömer arasında da gerilim yaşanırken, Alev’in nezarethanede olması ve karşısına Pembe’nin çıkması herkesi şoke ediyor. Görkem’in iki farklı haliyle Ömer’in karşısına çıkması ise tanıtıma damga vuruyor.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 45. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ömer, söylediği yalanlar için özür dileyerek son bir şans istese de çok öfkelenen Kıvılcım onu affetmedi. Heyecan dolu bölümde çocuklarının evliliklerini bozmak için yemin eden Pembe, Rüzgar’ın yardımıyla Nursema ve Umut’u ayırmak için anlaşma yaptı. Pembe’nin, Fatih’i başka bir kızla tanıştırmak istemesi Doğa için bardağı taşıran son damla oldu.

Pembe’yle tartışan Doğa’nın evi terk etmesine Fatih karşı çıktı. Abdullah ise Mustafa ve Fatih’le arasını düzeltmek istese de başarılı olamadı. Nilay, Alev’in ofisini basarak işlerini kaybetmesi için elinden geleni yaptı. Tansiyonun düşmediği bölümde Rüzgar’ın yeni yıl partisinde herkes bir araya geldi. Ajda Pekkan’ın sahne aldığı bölüm dizinin unutulmaz anlarına sahne oldu. Kıvılcım’ın Ertuğrul’la davete el ele gelmesi Ömer’e büyük bir yıkım yaşatırken Rüzgar’ın gecede Pembe’yi onur konuğu olarak takdim etmesi herkesi şaşırttı.

Soluksuz izlenen bölümde, Doğa ve Fatih gözlerden uzak bir şekilde nikah masasına oturdu. Doğa, nikahtan sonra küs olduğu Alev’i ziyarete gitti. Nilay’ın, Alev’in ofisini dağıtması Abdullah’ı küplere bindirdi. Abdullah, Fatih ve Mustafa arasında gerilim yükselirken, Doğa planını Alev’e anlattı. Pembe’den intikam almak isteyen Doğa, Alev’e destek vereceğini söyledi. Bölümün final sahnesine Doğa’nın, Pembe’ye Fatih’le evlendiğini açıklaması ve Alev gelene kadar evin hanımı olduğunu ilan etmesi damga vurdu. 

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle 12 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin