Kızılcık Şerbeti 53. Bölüm 2. Tanıtımı yayında! Kıvılcım ve Ömer aşklarını dolu dizgin yaşıyor!

Show TV'nin başrollerinde Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Evrim Alasya'nın yer aldığı sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 53. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. Peki Kızılcık Şerbeti 52. bölümde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 53. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 53. bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
26 Şubat 2024 - 23:09
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği, reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Görkem’in Fatih’e “Eski karın, aklı hala sende mi?” dediği tanıtımda Kıvılcım, Doğa’ya ne yapmak istediğini sorarken, Doğa’nın vereceği cevap merak konusu oluyor.

Kıvılcım ve Ömer aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ederken, Nursema ve Umut’un evliliğindeki kriz giderek büyüyor. Pembe, Alev’in karşısına çıkıp ona para teklif ederken; Nursema, Alev’in bebeği doğuracağını söylüyor. Doğa ve Fatih yüzleşirken, neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 52. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Pembe’nin adağı olan koyunun kuzusuna Mustafa’nın üzülmesine dayanamayan Nilay’ın kuzuyu gizlice eve getirtmesi bölümde renkli anlara sahne oldu. Nursema, Umut’un depresyondan çıkması için Alev ve Doğa’nın yardımıyla sürpriz bir gece düzenledi. Umut’un şarkı söylemesi için organizasyon yapan Nursema, Umut’un sert tepkisiyle karşı karşıya kaldı.

Kıvılcım ve Ömer, Metehan’ın kendisinden yaşça büyük Azra ile birlikte olduğunu öğrendi. Metehan’dan bu ilişkiyi bitirmesini isteyen Ömer, Azra ile görüşse de oğluna sözünü dinletemedi. Görkem’le ilişkisi ilerleyen Fatih, evleneceğini Doğa’ya açıkladı.

Fatih’in haberini gözyaşlarıyla karşılayan Doğa’nın yaşadığı üzüntüyü gören Kıvılcım hemen harekete geçti. Doğa’nın hamileliğini daha fazla saklamasını doğru bulmayan Kıvılcım, Fatih ve Görkem’in nişan törenine giderek kızının hamile olduğunu açıkladı. Kıvılcım’ın sözleri üzerine Alev’in, Doğa’nın değil kendisinin hamile olduğunu itiraf etmesi bölümün final sahnesine damga vurdu.

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin