Kızılcık Şerbeti dizisinde şoke eden karşılaşma! Kıvılcım ne yapacak?

Kızılcık Şerbeti dizisi 3. Bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümde Kıvılcım (Evrim Alasya) ve Ömer (Barış Kılıç) arasında yaşanan durum herkesi şoke etti! Kızılcık Şerbeti oyuncuları kimler? Kızılcık Şerbeti dizisinin konusu ne? Sıla Türkoğlu kimdir? Evrim Alasya kimdir?

Show TV’de ekrana gelen, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde  Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar TanrıöğenSıla TürkoğluSibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı dizi “Kızılcık Şerbeti” yayınlanan 2. bölümüyle beğeni topladı. Dizi, ABC1 20+’da 3.79 izlenme oranı 9.00 izlenme payı, AB’de 3.73 izlenme oranı 9.99 izlenme payı, Total’de ise 3.12 izlenme oranı ile 7.50 izlenme payı elde etti.

Kızılcık Şerbeti 2. bölümünde; Kıvılcım, Fatih’in ailesinin evindeki akşam yemeğine katıldı. Hamile olan Doğa’nın, annesine okulunu donduracağını söylemesi üzerine yemek masasında soğuk rüzgarlar esti. Kızının kararına karşı çıkan Kıvılcım ve Abdullah’ın arasında geçen gergin diyalog bölüme damga vurdu.

İki aile arasındaki yaşam ve düşünce farklılıklarının su yüzüne çıktığı bölümün final sahnesinde ise Kıvılcım, arkadaşı Fatma ile çıktığı akşam yemeğinin bir buluşma olduğunu öğrendi. Buluşmaya gelen kişinin de Ömer olması her iki taraf için büyük bir sürpriz oldu.

Kızılcık Şerbeti 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni bölümün hemen ardından 3. bölüm tanıtımı da izleyicilerle buluştu. Doğa, ailesiyle birlikte kız kıza eğlenmeye çıkarken bu durum Fatih’in ailesinin tepkisine yol açıyor. Alev ve Nursema arasında hayat görüşleri sebebiyle gerilim giderek artarken Doğa ile Fatih’in tartışması ve Doğa’nın “Beğenmiyorsan evlenmeseydin” sözleri dikkat çekiyor.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin