Kızılcık Şerbeti ne zaman sezon finali yapacak? Gelecek sezonda neler olacak?

Show TV'nin başrollerinde Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Evrim Alasya'nın yer aldığı sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti için sezon finali tarihi belli oldu. Peki Kızılcık Şerbeti'nin 25. bölümünde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin 24. bölümünde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti'nin 25. bölümünde Ömer ve Kıvılcım arasında neler olacak?

Volkan Usta
09 Mayıs 2023 - 13:59
Kültür Sanat

Sezona damga vuran ve aldığı ceza sonrası adeta gaza basarak reytingleri alt üst eden Kızılcık Şerbeti'nin bu sezon ne zaman ara vereceği akıllarda soru işareti olarak yer alırken son detaylar gelmeye başladı. İşte detaylar!

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-05/04/kizilcik-serbeti-1.jpg

Sezona damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisi 2 hafta RTÜK cezası nedeniyle yayınlanmamıştı. Son gelişmelere göre bir aksilik olmazsa sevilen dizi 29. bölümde sezon finali yapacak. Dizi yeni sezonda yeniden sevenleri ile Eylül ayında buluşacak.

23-04/13/kizilcik-serbeti-3.jpg

Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” bu hafta 25. bölümüyle ekran gelirken ortalık bir hali karışacak gibi gözüküyor.

23-05/04/kizilcik-serbeti-2.jpg

Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyleriyle saat 20.00’de Show TV’de!

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin