Kızılcık Şerbeti oyuncuları merak edilenleri cevaplayacak!

Kızılcık Şerbeti dizisinin ünlü isimlerinden Doğukan Güngör, Ceren Karakoç ve Müjde Uzman, Brand Week İstanbul'da dizi süreci ve oyunculuklarla ilgili bir konuşma gerçekleştirecek.

ozan
03 Kasım 2023 - 13:26
Gündem

Show TV ekranlarının iki sezondur beğeniyle takip edilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosundan dikkat çeken isimler 6-10 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Brand Week İstanbul etkinliğine katılacak.

23-11/03/dogukan-gungor-kizilcik-serbeti.jpg

Dizinin Fatih, Alev ve Nursema'sı Kızılcık Şerbeti'nde yaşadıkları oyunculuk deneyimini aktarırken, aynı zamanda diziyle ilgili merak edilenleri cevaplayacak.

23-11/03/3535641_1920x1080.jpg

Etkinlikte Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Ceren Karakoç yer alacak.

23-11/03/h.jpg

Kızılcık Şerbeti'nin ikinci sezonunda temponun nasıl ilerlediğini, rollerine nasıl hazırlandıklarını anlatacak olan oyuncular oyun ve oyunculuğun ne demek olduğu hakkında bir söyleşiyle merak edilenlerden bahsedecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin