Kızılcık Şerbeti’nin 50. Bölüm 2. Tanıtımı yayında! Kıvılcım ve Ömer arasında neler olacak?

Show TV'nin başrollerinde Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Evrim Alasya'nın yer aldığı sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin 50. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı. Peki Kızılcık Şerbeti 49. bölümde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 50. bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
05 Şubat 2024 - 18:58
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Gold Film’in üstlendiği, reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Abdullah’ın “Eski düzene geri döneceğiz!” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda tutuklanan Umut’un ardından Nursema büyük bir yıkım yaşıyor.

Mustafa, Abdullah’ın kendi oğlu olduğunu öğrenirken; Kıvılcım, Ertuğrul’la yüzleşiyor. Kıvılcım ve Ömer’in yeniden tanıştığı ve her şeye sıfırdan başladığı anlar ise tanıtıma damga vuruyor. Kıvılcım ve Ömer arasında yaşanacaklar büyük bir heyecanla bekleniyor.

KIZILCIK ŞERBETİ’NİN 49. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kıvılcımlar’a sığınan Nilay, Mustafa’ya babalık testinin ardından boşanacağını söyledi. Ayrılık rüzgarlarının estiği bölümde dernekte çalışan bir kadının Ertuğrul hakkında söyledikleri Kıvılcım’ı büyük bir şüpheye düşürdü. İlişkilerinde karar aşamasına gelen Doğa ve Fatih yol ayrımına geldi. Ayrı bir eve taşınarak evliliğine devam etmek isteyen Doğa’nın teklifini Fatih kabul etmedi.

Annesini çiğnemeyeceğini söyleyen Fatih’in bu yanıtının ardından ikili anlaşmalı boşanmak için avukata gitti. İşyerine gerçekleşen polis baskınıyla tutuklanan Umut, patronunun kara para akladığını ve kayıplara karıştığını öğrendi. Sürükleyici bölümde sağlığına kavuşan Abdullah, Alev’den zaman istedi. Abdullah’ın Pembe’den boşanmasının bir yıl süreceğini söylemesi üzerine Alev ilişkiyi bitirme kararı aldı. Bölümün final sahnesinde ise Alev’in, Pembe’ye giderek konuşmak istemesi yeni bölüme dair merakı arttırdı.

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin